Skip to main content

Covebo.2Beste leden van de Bedrijfskring Zeewolde,

Met dank aan Jeroen van Steen van het bedrijf Diepgang kan ik van deze gelegenheid gebruik maken iets over Covebo te schrijven in de Schakel. Inmiddels is Covebo al weer een aantal jaar in Zeewolde gevestigd. Wellicht heeft u onze herkenbare Covebo auto’s al eens voorbij zien rijden. Maar kent u ook de organisatie erachter?

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al. Wij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een internationaal netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 12 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.000 uitzendkrachten aan het werk bij onze klanten, behoren wij tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland.

Covebo Zeewolde streeft iedere dag naar een optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven op zoek naar personeel. Het is hierdoor geregeld een drukte van belang op ons kantoor, gevestigd aan de Planetenveld. We regelen namelijk graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. We luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten.

Dagelijks staan onze vier teams klaar om uitzendkrachten en bedrijven in de productie, de logistiek, de bouw en de techniek aan elkaar te koppelen. De bedrijven die wij voorzien van passend personeel bevinden zich ook buiten Zeewolde. Onze dienstverlening richt zich op de gehele polder, regio Amsterdam/Schiphol en op Noord-Holland. Sinds 2012 bemiddelt Covebo Zeewolde naast internationale uitzendkrachten onder de naam Werk-lokaal ook actief in Nederlands vak personeel. Werk-lokaal Zeewolde is opgestart om klanten in de regio te bedienen die gericht op zoek zijn naar lokaal vak personeel. Zo brengen we zowel voor klanten als voor uitzendkrachten werk dichterbij.

Welkom in de dynamische wereld van Covebo Zeewolde!

Graag geef ik het stokje door aan Van der Heiden Milieu.

Met vriendelijke groet,

Carlijn Corporaal

Covebo Uitzendgroep