Skip to main content
De schakel

Diepgang

By 26 februari 2013No Comments

DiepgangBeste leden van de Bedrijfskring Zeewolde,

Ik heb van Marjonelle Meindersma van het heerlijke bedrijf TAART! het toetsenbord doorgekregen om iets in de Schakel te schrijven.

Zo af en toe zien jullie mij, Jeroen van Steen, verschijnen bij de Bedrijfskring. Dat ik er niet regelmatig ben, komt omdat de gasten van Diepgang uit het hele land komen. Diepgang is een bedrijf dat zeilt met groepen. Aan boord worden voor het bedrijfsleven communicatietrainingen verzorgd en voor particulieren cursussen m.b.t. persoonlijke ontwikkeling. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld mindfulness. Diepgang werkt met een tiental mensen samen; de meesten zijn trainer, maar er zijn ook enkele schippers.

Tevens zijn de schepen van Diepgang te huur met een schipper. De Diepgang is een scherp jacht, een Beneteau 50 met 10 slaapplaatsen. De Bollevaer (die de hele winter achter het gemeentehuis ligt) is een oude Waalschokker van 87 jaar oud. Dit schip heeft ook 10 slaapplaatsen. Tevens is er nog een kajuitzeiljacht van 8 meter; de Teamwork.

Dit najaar gaat Diepgang de Beneteau 50 overvaren naar Sint Maarten. Vanaf december 2013 is men van harte welkom om zeiltochten, met of zonder training, in het Caribisch gebied te maken. Altijd heerlijk weer en prachtige eilanden om naartoe te zeilen. Maar ook het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee zijn heerlijk om in de zomer te vertoeven.

Graag geef ik het stokje door aan Covebo.

Ik zou zeggen, tot binnenkort.

Met welvarende groet,

Jeroen van Steen, Diepgang