Ledenvoordeel

Voor leden, door leden

Alle leden van de Bedrijfskring Zeewolde kunnen gebruik maken van het ledenvoordeel op deze pagina. Deze aanbiedingen worden aangeboden door andere Bedrijfskringleden. Ben je lid van de Bedrijfskring Zeewolde en wilt u zelf ook een aanbieding plaatsen? Stuur uw aanbieding met logo per e-mail naar ons bestuurssecretariaat

Autobedrijf Jedi Zeewolde BV

Cheque ter waarde van € 25,=

Almare Consultancy B.V.

Gratis eerste adviesgesprek

Beauty Spectrum Studio

Maak nu kennis met deze behandeling voor slechts € 39,95 i.p.v. € 69,00

Confidesk accountants & adviseurs

Kosteloos eerste intakegesprek en 1 uur gratis adviesgesprek ter waarde van € 150 voor financieel en/of fiscaal advies.

Reclamebureau Deyval (Videoproducties & Webdesign)

Gratis advies videoproductie & huisstijl reclame

Het MediaLab

Gratis website check inclusief 1 uur persoonlijke website ondersteuning (waarbij we samen door uw website heen lopen en eventuele verbeteringen direct aanbrengen).

Janssen Coaching

Gratis Skype inspiratiesessie van 20 minuten. Aansluitend een loopbaantraject van twee gesprekken voor € 325,00 i.p.v. € 395,- excl BTW inclusief het boek van Reina Janssen: Spring! Naar werken in verbinding met jezelf

Meeuwesen adviesgroep

Kosteloos eerste intakegesprek en 1 uur gratis financieel advies ter waarde van € 150,= bij pensioenadvies, arbeidsongeschiktheidsadvies of het opstellen van een risicoanalyse.

PELSCH

Pelsch groothandel in exclusieve huidverbeteringscosmetica geeft u als lid 10% korting op producten voor eigen gebruik en geschenkboxen/relatiegeschenken. Indien gewenst krijgt u tevens een persoonlijk advies van onze huidspecialist.

SalesSucces

Bij afname van vier DISC Persoonlijke Stijl Analyse profielen (175,- p.p.), nu een gratis workshop.

Select4Jobs

Select4Jobs is Recruitment Specialist en biedt Interim Recruitment oplossingen, Advies, Werving & Selectie en Bemiddeling van ZZP-ers. Leden van BKZ ontvangen een korting van 10% op de uurtarieven voor Interim (Corporate) Recruitment en Advies. Bij Werving & Selectie opdrachten geldt een korting van 10% op de wervingsfee.

The Enablers B.V.

Leden van de Bedrijfskring Zeewolde krijgen 5% korting op de tarieven.

Tolken Select

Leden kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief van 10% kennis maken met de tolk- en vertaalondersteuning van Tolken Select.

VidéPro

10% korting op de eerste videoproductie

Wolderwijd Juristen

Ontvang een korting ter waarde van een uurtarief (€ 99,- excl. btw)

    Vul onderstaande gegevens in, om uw ledenvoordeel aanvraag in te dienen: