Skip to main content
De schakel

Taart!

By 21 januari 2013No Comments

TAARTAllereerst wil ik Rob ter Haar van ArtXpoze, heel hartelijk bedanken, dat ik de volgende Schakel mag zijn.

Waarom TAART!

Van jongs af aan, vind ik taarten bakken heel erg leuk. Toen één van mijn appelbomen enkele jaren geleden enorm veel appels oogstte, de vriezer al vol lag met appelmoes en ook vrienden en familie voorzien waren, werd het tijd voor een ander plan. Ik ging appeltaarten bakken voor het goede doel!

De actie was een groot succes en ik kreeg zelfs verzoeken om appeltaart te gaan bakken voor anderen. Hierdoor kwam ik op het idee dit groter aan te pakken en er een eigen bedrijf mee te beginnen. In november 2009 ging TAART! Officieel van start. De naam van mijn bedrijf staat voor wat ik maak: gewoon lekkere, pure en stevige taarten. Als basis van het assortiment gebruik ik meerdere van mijn eigen succesrecepten.

Wanneer TAART!

De taarten zijn geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zakelijk kun je denken aan een zoete taart als traktatie voor je eigen verjaardag of als verrassing voor de verjaardag van je personeelsleden. Maar ook als relatiegeschenk is een taart een origineel cadeau! Sinds kort heb ik een foodprinter, waardoor plaatjes en logo’s op een taart kunnen worden gemaakt.

De hartige taarten kunnen heel goed geserveerd worden als ondersteuning tijdens een vergadering of bedrijfsborrel. Natuurlijk worden de taarten afgeleverd op de zaak.

Particulier worden de taarten besteld voor een verjaardag, als mensen geen tijd of geen zin hebben om zelf in de keuken te staan bakken, maar toch een lekkere zelfgebakken taart willen serveren. Ook bij een familiefeest worden vaak taarten besteld. Soms als onderdeel van een hartig of zoet buffet, soms als aanvulling op een (feest)maaltijd.

Welke TAART

De volgende zoete taarten bak ik graag voor je:

 • Bakplaat appeltaart
 • Bakplaat appeltaart met noten en honing
 • Brownie-cheesecake
 • Dadeldaart
 • Chocoladetaart, bruin of wit
 • altPavlova
 • Kersenbrownies

Wil je liever een hartige taart, dan kun je o.a. kiezen uit:

 • Aspergetaart
 • altItaliaanse broodkrans
 • Spinazietaart
 • Pesto gehaktbrood
 • Quiche Lorraine

ACTIE

Ik kan nog wel veel meer vertellen; beter is om zelf een kijkje te nemen op mijn site www.taartvanmarjonelle.nl en een keuze te maken!

Alle leden van de bedrijfskring ontvangen bij een bestelling in februari 2013, een korting van 10% op een taart naar keuze!

Voor de volgende Schakel nodig ik Jeroen van Steen uit van Diepgang. We zijn beiden gek op zeilen en hij heeft hiermee een bedrijf opgestart. Hij vertelt hierover graag meer.