Algemene informatie

Jaarlijks brengt de Bedrijfskring Zeewolde het Succes Magazine uit. In 2020 is het alweer de vijfde editie, deze wordt gelanceerd op 19 december 2019. Dit jaarlijkse tijdschrift wordt uitgegeven rondom de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Er staan o.a. interviews in met de genomineerden voor het komende jaar, artikelen over het ondernemersklimaat in Zeewolde, gesprekken met andere ondernemers. Omdat er dit jaar een nieuwe prijs is bij de ondernemersverkiezingen, Centrumondernemer van het jaar, ook aandacht in het magazine voor de VCZ en de centrumondernemers.

Wat nog meer? Dat houden we nog even voor ons. De reacties van de lezers waren steeds erg positief.

Succes Magazine wordt verspreid onder alle bedrijven in Zeewolde, verstuurd naar de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen om ons heen en ligt op prominente plekken in het dorp. Bovendien neemt het team van Zeewolde Zakelijk, dat Zeewolde als vestigingsplaats promoot op beurzen en bijeenkomsten door het hele land, het magazine mee en deelt het ter plaatse voor ons uit. Kortom: Succes ligt daar waar het voor een ondernemer belangrijk is.

Adverteren

Het uitgeven van een tijdschrift brengt altijd kosten met zich mee. Daarom vragen wij u of u in het komende Succes Magazine (weer) wilt adverteren. Hiernaast vindt u een overzicht met formaten en het daarbij behorende advertentietarief. Tevens kunt u het advertentie opdrachtformulier invullen en aangeven welk formaat advertentie u wilt plaatsen.

Nadat u de opdracht heeft bevestigd, ontvangt u per e-mail van ons bestuurssecretariaat de definitieve bevestiging met meer informatie over het aanleveren van uw advertentie.

De advertentieopdrachten worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Helpt u mee om van Succes een succes te maken?

Advertentie tarieven

Advertentieopdracht


Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Succes Magazine 2019