Succes Magazine

Succes Magazine is een uitgave van de Bedrijfskring Zeewolde en is volledig gewijd aan de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. In ieder Succes Magazine komen de genomineerden in interviews uitgebreid aan het woord. Ook aan andere onderwerpen die voor ondernemers in Zeewolde van belang kunnen zijn wordt aandacht besteed.

Succes Magazine 2020
SUCCES MAGAZINE

ONTSTAAN

Jaarlijks brengt de Bedrijfskring Zeewolde het Succes Magazine uit. In 2021 is het alweer de zesde editie, deze wordt gelanceerd op 17 december 2020. Dit jaarlijkse tijdschrift wordt uitgegeven rondom de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Er staan o.a. interviews in met de genomineerden voor het komende jaar, artikelen over het ondernemersklimaat in Zeewolde, gesprekken met andere ondernemers. Omdat er sinds 2020 een nieuwe prijs is bij de ondernemersverkiezingen, Centrumondernemer van het jaar, ook aandacht in het magazine voor de VCZ en de centrumondernemers.

SUCCES MAGAZINE

ADVERTENTIE AANVRAGEN

Uw advertentie in het Succes magazine 2021?

Vul onderstaand formulier in met het gewenste advertentieformaat en u ontvangt per e-mail informatie over het aanleveren van het advertentiebestand.


Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

SUCCES MAGAZINE

VERSPREIDING

Succes Magazine wordt verspreid onder alle bedrijven in Zeewolde, verstuurd naar de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen om ons heen en ligt op prominente plekken in het dorp. Bovendien neemt het team van Zeewolde Zakelijk, dat Zeewolde als vestigingsplaats promoot op beurzen en bijeenkomsten door het hele land, het magazine mee en deelt het ter plaatse voor ons uit. Kortom: Succes ligt daar waar het voor een ondernemer belangrijk is.