Succes Magazine

Succes magazine 2021 is een speciale uitgave van de Bedrijfskring Zeewolde en de Verenigde Centrumondernemers Zeewolde. Het magazine is volledig gewijd aan de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. In ieder Succes Magazine komen de genomineerden in interviews uitgebreid aan het woord. Ook aan andere onderwerpen die voor ondernemers in Zeewolde van belang kunnen zijn wordt aandacht besteed.

Ondernemen in coronatijd. In 2020/2021 geen ondernemersverkiezingen, maar wel genomineerden op de longlist voor zowel de Bedrijfskring als de Centrumondernemers. Dit jaar interview met alle longlistkandidaten èn het magazine wordt huis-aan-huis verspreid!

Succes Magazine 2021
SUCCES MAGAZINE

ONTSTAAN

Jaarlijks brengt de Bedrijfskring Zeewolde het Succes Magazine uit. In 2021 is het alweer de zesde editie, deze wordt gelanceerd op 17 december 2020. Dit jaarlijkse tijdschrift wordt uitgegeven rondom de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Er staan o.a. interviews in met de genomineerden voor het komende jaar, artikelen over het ondernemersklimaat in Zeewolde, gesprekken met andere ondernemers. Omdat er sinds 2020 een nieuwe prijs ‘Centrumondernemer van het jaar’ bestaat, is er in het magazine ook aandacht voor de VCZ en de centrumondernemers.

SUCCES MAGAZINE

VERSPREIDING

Succes Magazine wordt verspreid onder alle bedrijven in Zeewolde, verstuurd naar de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen om ons heen en ligt op prominente plekken in het dorp. Bovendien neemt het team van Zeewolde Zakelijk, dat Zeewolde als vestigingsplaats promoot op beurzen en bijeenkomsten door het hele land, het magazine mee en deelt het ter plaatse voor ons uit. Kortom: Succes ligt daar waar het voor een ondernemer belangrijk is.

En in het bizarre jaar 2020 wordt het een speciale editie van het Succes Magazine met een extra grote oplage. Het magazine zal huis-aan-huis worden verspreid in Zeewolde!

SUCCES MAGAZINE

ADVERTENTIE AANVRAGEN

De Bedrijfskring biedt u in dit bijzondere jaar wat extra’s:
  • U krijgt 50% korting op de advertentie
  • Het magazine wordt niet alleen verspreid onder bedrijven, maar zal dit jaar huis-aan-huis bezorgd worden in Zeewolde

***Advertentie aanvragen gesloten

Het is niet meer mogelijk om advertenties aan te vragen voor het Succes Magazine 2021.