Skip to main content

Succes Magazine

Succes magazine is een speciale uitgave van de Bedrijfskring Zeewolde en de Verenigde Centrumondernemers Zeewolde. Het magazine is volledig gewijd aan de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. In ieder Succes Magazine komen de genomineerden in interviews uitgebreid aan het woord. Ook aan andere onderwerpen die voor ondernemers in Zeewolde van belang kunnen zijn wordt aandacht besteed.

Succes Magazine 2021
SUCCES MAGAZINE

ONTSTAAN

Jaarlijks brengt de Bedrijfskring Zeewolde het Succes Magazine uit. In 2023 is het alweer de achtste editie, deze wordt gelanceerd media december 2022. Dit jaarlijkse tijdschrift wordt uitgegeven rondom de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Er staan o.a. interviews in met de genomineerden voor het komende jaar, artikelen over het ondernemersklimaat in Zeewolde, gesprekken met andere ondernemers. Omdat er sinds 2020 een nieuwe prijs ‘Centrumondernemer van het jaar’ bestaat, is er in het magazine ook aandacht voor de VCZ en de centrumondernemers.

SUCCES MAGAZINE

VERSPREIDING

Succes Magazine wordt verspreid onder alle bedrijven in Zeewolde, huis aan huis verspreid bij de inwoners van Zeewolde, verstuurd naar de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen om ons heen en ligt op prominente plekken in het dorp. Bovendien neemt het team van Zeewolde Zakelijk, dat Zeewolde als vestigingsplaats promoot op beurzen en bijeenkomsten door het hele land, het magazine mee en deelt het ter plaatse voor ons uit. Kortom: Succes ligt daar waar het voor een ondernemer belangrijk is.

SUCCES MAGAZINE

ADVERTENTIE AANVRAGEN

Vul hier uw gegevens in voor een advertentieaanvraag:


    Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW