Skip to main content
De schakel

Meeuwesen Assurantiën

By 3 september 2012No Comments

MeeuwesenBeste Leen, dank je wel voor je snelle service iedere keer weer als we jouw input nodig hebben, van een nieuw logo voor pensioenpartner.biz, tot briefpapier, visitekaartjes en divers drukwerk. Ook hartelijk dank dat je het stokje aan mij hebt doorgegeven. Ontzettend leuk om met Meeuwesen Assurantiën de volgende schakel te zijn en ons aan zowel leden als buiten de Bedrijfskring Zeewolde te presenteren .

Geschiedenis

Meeuwesen Assurantiën bestaat vanaf 1986 en we zijn alweer vanaf 1997 gevestigd in Zeewolde. In 2001 ben ik, Angela Huckriede, in dienst getreden. 2 jaar later per 1 januari 2003 heb ik samen met mijn collega, Margreet van Heest, het bedrijf overgenomen. We zijn vanaf het allereerste begin gericht op het MKB bedrijfsegment. Onze klantcontacten hebben een persoonlijk karakter, we spannen ons in om het reilen en zeilen binnen uw bedrijf te doorgronden en de bedrijfscultuur van onze klanten te kennen. Hierdoor kunnen we passende adviezen geven en een toegespitste en heldere risicoanalyse opstellen.

Naast de persoonlijke aanpak, vinden we het belangrijk om in onze advisering juist kort en bondig, compleet en correct te zijn. Kortom een professioneel kantoor.

Wat doen wij

Ach, net als u doen we zoveel. Eigenlijk doen we teveel om hier allemaal op te noemen. Toch willen we er een paar noemen vanuit het gezichtspunt van de MKB ondernemer. Voor u is het belangrijk om te onthouden dat Meeuwesen Assurantiën haar MKB klanten graag van een totaaladvies voorziet. Zowel voor uw bedrijf als voor u privé. Daarom hebben we zoveel specialismen in huis. We verzorgen onder andere; – schadeverzekeringen (zakelijk en DGA privé) – arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (collectief en DGA privé) – zorgverzekeringen (in ons collectief of op uw eigen naam) – pensioenen zowel voor medewerkers als voor DGA privé – hypotheken (zakelijk en DGA privé)

De eerste pensioenspecialist van Nederland

Nou, echt de aller- allereerste waren we nog net niet, maar bij we zitten bij een van de eerste Wft gediplomeerden.

De nieuwe Wft certificering vanaf 1 januari 2012 moet een eind maken aan kwalitatief onvoldoende pensioenadvisering en het kaf van het koren scheiden. Concreet betekent dit voor u dat u als klant met vertrouwen bij ons terecht kan voor alle pensioenvraagstukken. Om u qua pensioenen van dienst te kunnen zijn hebben we een handzaam stappenplan ontwikkeld waarmee de vrij lastige pensioenmaterie u met vertrouwen klip en klaar duidelijk wordt. Voor een deeladvies of een totaaltraject voor bedrijfspensioenen kunt u bij ons terecht. Zowel voor DGA’s als voor uw personeel…kijkt u maar eens op pensioenpartner.biz. Dat is ons nieuwe label/ portaal waaruit we onze bloeiende pensioenadvisering verzorgen.

Tot slot

Omdat Meeuwesen Assurantiën een succesvol allround kantoor is, willen we dat ook blijven! Wij zijn ervan overtuigd dat het MKB het meeste baat heeft bij een totaaladvies. Niet meer her en der een losse polis, maar een vast aanspreekpunt voor alle verzekeringsaspecten en employee benefits van uw bedrijf.

En dan nu iets heel anders. Met veel plezier geef ik het stokje door aan Rob ter Haar tot voor kort bekend van Atelier Nestor. Lang geleden begonnen als fotograaf in Zeewolde, zette hij enkele jaren terug een carrièreswitch in gang. Dat leidde tot een hele reeks veranderingen. Op 29 augustus a.s. hoopt hij dit af te ronden met een heropening en een nieuwe bedrijfsnaam. Hoe en wat precies…… nou ja, misschien is dat iets wat Rob beter zelf kan uitleggen. Succes Rob!