Skip to main content
De schakel

Shortdesign

By 11 juli 2012No Comments

Allereerst wil ik Cora en Marcel Achterberg van hoveniersbedrijf Gildengroen bedanken dat Shortdesign de volgende schakel is die zich binnen en buiten de Bedrijfskring Zeewolde aan u mag voorstellen.

Nadat ik op medische gronden min of meer gedwongen was mijn horeca-carrière voortijdig af te breken ben ik met enig toeval terecht gekomen in de grafische industrie. Na een intensieve scholing als grafisch design- en studioassistent met “baangarantie”, welke na het succesvol beëindigen van deze studie helaas niet werd vervuld, heb ik in 1993 in de stad Groningen het grafisch full service bureau “Shortdesign” opgericht. Eigenlijk viel ik meteen met mijn neus in de boter en heb ik het design van de allereerste, door PC-Active uitgebrachte interactive cd in Nederland mogen verzorgen en de recensies destijds waren lovend.

Van lieverlee raakte ik steeds meer bekend met de toen nog in de kinderschoenen staande digitale grafische design- en opmaakmogelijkheden (pre-press) voor conventionele druktechnieken. Daar dit laatste tijdens mijn opleiding enigszins onderbelicht bleef, vooral de effecten die inkten hebben op verschillende papiersoorten, besloot ik mij eerst hierin verder te verdiepen opdat ik mijn klanten hierover nog beter kon voorlichten. Dit was ook het moment dat ik eind 1994 in Zeewolde kwam wonen. Na enkele jaren bij een drukkerij in Harderwijk te hebben gewerkt en waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde, heb ik vanaf 1998 “Shortdesign” uitgebouwd tot wat het nu is. Ik prijs mij gelukkig met een omvangrijke en nog steeds groeiende regionale en landelijk tevreden klantenkring zoals; Rob Brandt Design Meubelen, Hans & Grietje zuivelproducten, DO-IT, Partager, Natudis en Wessanen Nederland.

Shortdesign heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in packaging-design en de opmaak hiervan, en verzorgt voor ander andere veel bekende biologische merken de verpakkingen en/of etiketten. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht als u zoekt naar een nieuw logo voor uw bedrijf of product, een nieuwe huisstijl of een eigentijds ontworpen productbrochure.

Tevens zijn wij het adres voor de levering van al uw (huisstijl)drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers of magazines hetzij conventioneel dan wel digitaal in eigen huis gedrukt en afgewerkt. De prijsstelling van het drukwerk is concurrerend en een correcte, en snelle levering gegarandeerd en geroemd. Ook familiedrukwerk als geboortekaartjes wordt al vele jaren naar tevredenheid uitgevoerd en geleverd. Verder is ons dienstenpakket dit jaar uitgebreid met een copy- en printservice, met als leuke bijkomstigheid een gratis haal- en brengservice in Zeewolde vanaf 100 full-colour afdrukken.

Shortdesign2012 is het jaar dat Shortdesign 10 jaar is gevestigd aan de Patroonsweg 10 te Zeewolde, en dit vieren wij met enkele aansprekende acties. Kijk voor meer informatie op www.shortdesign.nl

Met veel plezier geef ik de schakel door aan Angela Huckriede, mede-eigenaresse van “Meeuwesen Assurantiën” het adres in Zeewolde voor al uw advies over en het afsluiten van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, employee benefits en risicomanagement.

Graag tot ziens!

Leen Kort