Skip to main content
De schakel

SDC

By 5 april 2012No Comments

SDCAllereerst wil ik Menno van “Cloud For You” bedanken voor het doorgeven van “de Schakel”.

In 2000 ben ik mijn bedrijf begonnen tijdens mijn studie Technisch Informatica. Ik verkocht computers en legde netwerken aan voor bedrijven en particulieren. Ik was toen 18 jaar.
Na deze studie succesvol te hebben afgerond ben ik Mediatechnologie gaan studeren, het voordeel van een eenmanszaak is dat wanneer je je kennis gaat verleggen je bedrijf makkelijk meevormt. Ik heb deze studie succesvol afgerond met een specialisatie in Small business skills en Inteligente bedieningssystemen (RFID). Ik ben afgestudeerd binnen mn eigen bedrijf op het mediapark in Hilversum, hier heb ik toen een mobiele applicatie voor sporters gemaakt.

Na afronding van mn studie kwam de keuze of ik door ging met mn huidige bedrijf of eerst eens bij een groot bedrijf in de keuken zou kijken. Ik heb gekozen voor het eerste. Reden is dat ik een flink klantenbestand had opgebouwd in de jaren, als ik stop verlies ik die daarmee. De keus bleek goud te zijn. Het eerste jaar dat ik fulltime met SDC bezig was heb ik mooie bedrijven tot mijn klantenkring mogen rekenen o.a. Volvo NL, Ordina en VIRO.

Dankzij Bedrijfskring Zeewolde heb ik ook in Zeewolde goede contacten gelegd en mooie projecten gerealiseerd. Het voelt goed om niet alleen in Zeewolde te wonen maar ook te leven.

Diensten SDC

Het ontwikkelen van websites, tablet/smartphone apps, webshops, social media strategie, zoekmachine optimalisatie etc. Wij werken met opensource CMS pakketten oa Joomla en WordPress. Het voordeel voor de klant is dat deze:

  • – Uitbouwen van bestaande site kan makkelijk via componenten of modules gedaan worden. Deze zijn vaak snel te implementeren en zijn laag in aanschaf.
  • – Door de grote community kan je als bedrijf stukken sneller schakelen op de snel veranderende internet wereld.
  • – Zelf site makkelijk bijhouden via tablet / smartphone of computer.
  • – Niet afhankelijk is van 1 webbureau, (bestaan meerdere).

Naast mijn passie voor het internet ben ik vaak op de mountainbike of racefiets te vinden. Wil je meer weten? Maak een mountainbike afspraak, een gewone afspraak kan natuurlijk ook 🙂

SDCIk geef de Schakel door aan GildenGroen, een bekend gezicht binnen Bedrijfskring Zeewolde. Ik heb ze leren kennen als creatieve hardwerkende mensen waarmee het prettig is om samen te werken.

Henry Doornekamp, SDC