Skip to main content

CloudforyouAllereerst wil ik Erwin en Corry Opgelder van FlevoDirect Uitzendbureau hartelijk bedanken voor het doorgeven van ‘het stokje’ aan CLOUDFORYOU.

Mijn naam is Menno Windsma. Medio 2010 heb ik CLOUDFORYOU opgericht. Wij richten ons, zoals de naam al zegt, op het implementeren en onderhouden van cloud oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Cloud computing is wat wordt genoemd de volgende stap op het gebied van automatisering. Na de periode van het mainframe en het computer netwerk worden computerdiensten tegenwoordig steeds meer gezien als basis voorziening voor een organisatie, net als bijvoorbeeld water en stroom. Cloud computing is het via Internet afnemen van een schaalbare computer dienst. Voorbeelden daarvan zijn oplossingen voor communicatie, samenwerken, virtueel (video) vergaderen, enzovoorts. Cloud computing heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de traditionele vormen van automatisering.

Als gebruiker van een cloud oplossing hoef je zelf geen investeringen te doen in bijvoorbeeld eigen server hardware of software. Je neemt de oplossing af als een dienst waar je alleen voor het gebruik (per gebruiker per maand) betaalt. Dus geen grote investeringen en wel maximale flexibiliteit. Deze cloud oplossingen zijn daarom uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, waar veel flexibiliteit tegen lage kosten gewenst is.

Het voordeel voor een gebruiker van cloud oplossingen is dat een grote gespecialiseerde partij, bijvoorbeeld Microsoft, het technisch beheer verzorgt. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar. Vaak wordt er zelfs een hoge beschikbaarheidsgarantie op gegeven. En je werkt altijd met de laatste versie van de software, daar zorgt de aanbieder zelf voor. Dus geen periodieke migratie projecten en bijbehorende kosten meer. Je werkt zodoende altijd slim online en kan je aandacht als ondernemer volledig richten op je eigen bedrijfsactiviteiten.

Het enige dat je als gebruiker nodig hebt is een computer en een goede Internet verbinding. Je kan vanaf dat moment overal werken, waar en wanneer je wilt. Je hebt maximale flexibiliteit en vrijheid je werkzaamheden zo in te richten als jij dat wilt. Doe je als organisatie aanHet Nieuwe Werken dan zijn cloud oplossingen bijna onmisbaar.

CLOUDFORYOU levert en onderhoudt alle cloud diensten van Microsoft. Dat zijn oplossingen voor productiviteit (Office 365) en PC management (Windows Intune). Daarnaast leveren we oplossingen voor bestandsopslag en –backup (Nomadesk) en integratie van multi functionals (Udocx). Tenslotte hebben we voordelige en flexibele telefonie oplossingen (VoIP) via de cloud. Voor alle gangbare kantoorfuncties hebben wij een betrouwbare en voordelige cloud oplossing.

De afgelopen periode hebben we tientallen ondernemers geholpen met de implementatie van cloud oplossingen. CLOUDFORYOU is Microsoft Cloud Accelerate partner, de hoogste cloud status bij Microsoft in Nederland. Wij hebben de kennis en de ervaring om cloud oplossingen zorgeloos te implementeren.

CLOUDFORYOU is gevestigd in Zeewolde en implementeert en onderhoudt met veel plezier cloud oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Wij doen dat in vier verschillende abonnementsvormen, van budget tot compleet. Dus voor iedere organisatie is er een geschikt service niveau te vinden.

Meer informatie over cloud oplossingen vind je op onze website http://www.cloudforyou.nl of neem vrijblijvend contact op met Menno Windsma op 030-6345403 of via [email protected]. Wij helpen je graag.

Graag geef ik het stokje door aan Henry Doornekamp van SDC. Henry heeft mij ontzettend goed geholpen met onze website en het was een groot plezier om met hem samen te werken.

Cloudforyou.2