Skip to main content

FlevodirectOm het “stokje”te mogen ontvangen van Cees Barendsma, de bevlogen man achter Kei en Seaewald is voor ons een eer. Bedankt Cees voor deze gelegenheid om FlevoDirect Uitzendbureau op de kaart van de bedrijvenkring te zetten.

FlevoDirect Uitzendbureau is eind 2003 in het Zeewoldense centrum gestart, met veel enthousiasme, een professionele aanpak en daadkracht. Hierbij geven wij aan; we hebben letterlijk en figuurlijk een lage drempel. We willen voor iedereen bereikbaar zijn en hebben voor een ieder een luisterend oor. Of men 8 uur of 40 uur wil werken, wij schrijven iedereen in en proberen voor iedereen een passende werkplek te vinden. Het zijn one liners maar de insteek :”een vacature die er nu niet is, kan morgen komen”, is de insteek waarmee wij werken. Een vers kopje koffie of thee is snel gezet. Het leuke is dat we iedereen uitzenden, van jong tot oud. De jongste uitzendkracht is 16 jaar en de oudste is inmiddels 71 jaar. Helaas kunnen we niet iedereen helpen aan een baan.

Onze klanten zijn gevestigd in zowel Zeewolde, als in de regionale omtrek van Zeewolde. Harderwijk, Nijkerk, Lelystad en Almere zijn ook plaatsen waar wij met succes passende mensen leveren.
We staan achter onze kwaliteit en aanpak, daarom durven wij ook “nee” te zeggen, als ons gevoel met een potentiële uitzendkracht niet klopt. Moeilijk uit te leggen, maar alom begrepen door onze klanten.
Als zelfstandig ondernemer kennen we onze klanten goed en hoeven ze ook maar één keer het verhaal te doen over de bedrijfscultuur of het bekende bedrijfsbezoek.
Een ander wapenfeit is dat onze klanten FlevoDirect Uitzendbureau telkens vaker inhuren als het aankomt op het aantrekken van een toekomstige vaste medewerker. Ongeveer 65% van de door ons bemiddelde banen leidt uiteindelijk tot een vaste baan voor onze uitzendmedewerkers. Een zeer hoge score ten opzichte van het landelijk gemiddelde en voor ons een compliment dat wij de juiste medewerkers hebben weten te koppelen. Het leuke is dat als dan na een periode een ex-uitzendkracht doorgroeit in de organisatie, wij weer op zoek kunnen naar of een nieuwe kandidaat op dezelfde plek of omdat het bedrijf is uitgebreid naar een nieuwe gemotiveerde kandidaat.
We doen ons uiterste best om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Geen loze belofte maar daadwerkelijk onze wijze van aanpak. Een groot compliment wat een gewaardeerde relatie ons recentelijk heeft gegeven is: Kwaliteit, eerlijkheid, duurzaamheid en persoonlijke betrokkenheid.

Eigenlijk omvat dit precies hetgeen waar FDU BV (FlevoDirect Uitzendbureau) voor staat, voor nu en in de toekomstige jaren!

Het stokje geven wij door aan Menno Windsma van het bedrijf Cloudforyou, wij hebben hem leren kennen als een eerlijke en betrouwbare partner. Aangezien hij nog vrij nieuw is binnen de Bedrijvenkring geven wij hem graag het bekende “stokje”door..

Veel succes en plezier bij het schrijven van de volgende Schakel Menno!