Skip to main content

KEI b.v. – Kennis En Inzicht in zorgadministraties “De ontbrekende Schakel”

Bij deze bedankt KEI autobedrijf JEDI en met name Esther Graver – van Essen voor de mogelijkheid iets over KEI te vertellen. Er bestaat een langdurige relatie tussen JEDI en KEI, in deze Cees Barendsma, want werken is met name people business, waarbij wederzijds respect en zakelijkheid in elkaars verlengde liggen.

KEI mag nu als 5e ondernemer in Zeewolde zich presenteren in “De Schakel”.

KEI heeft dit nogmaals te danken aan Esther Graver – van Essen. De relatie loopt al met Esther haar vader, Dick van Essen, vanaf het jaar 1978. We kochten bij Dick van Essen, toen nog werkzaam bij van Olst Lelystad een tweedehands oranje VW kever. De wijze van benadering heeft geleid tot een jarenlange relatie, waarbij als er al iets was het in onderling goed overleg werd opgelost. Ook KEI neemt op dit moment voor een aantal van haar medewerkers leaseauto’s van JEDI af en daar zijn wij tevreden over.

KEI is een relatief jong bedrijf en opgericht op 1 juni 2004 door Ronald Vermeulen en Cees Barendsma. Simpel gezegd is KEI een bedrijfseconomisch ondersteunend bureau voor zorginstellingen, waar nu circa 36 mensen voor werken. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de zorgsector. Ons werkgebied is Nederland, maar dat doen wij vanuit een centraal punt in Zeewolde op het adres Gildenveld 6. Deze locatie heeft KEI sinds 8 juli jl. betrokken en we zijn maar wat blij met deze locatie. Deze locatie geeft KEI de mogelijkheid verder uit te groeien en nog betere dienstverlening aan zorginstellingen te bieden. Ik zie ons kantoor als een centraal punt van waaruit wij zorginstellingen kunnen ondersteunen, ter plekke bij de instelling, werkend vanuit ons kantoor of vanuit de thuissituatie van een consulent.

Een indruk geven van wat KEI zoal doet voor zorginstellingen is moeilijk te vatten in een paar woorden en daarom verwijs ik ook iedereen die een goed beeld wil krijgen van onze activiteiten voor zorginstellingen naar onze website www.kei-bv.nl

KEI staat voor Kennis En Inzicht in zorgadministraties en wij zijn gespecialiseerd in bedrijfseconomische administratieve ondersteuning (tijdelijk of voor langere tijd) van zorgorganisaties. Deze ondersteuning richt zich op het gebied van financiële administraties, bouwadministraties en/of bedrijfseconomisch bouwadvies, Persoons Gebonden Budget (PGB) administraties en cliëntenadministraties. Daarnaast verzorgt KEI voor een groeiend aantal zorginstellingen de gehele financiële administratie en/of cliëntenadministratie op ons kantoor via ons shared service center Accounting4Care (A4C). Jarenlange ervaring bij diverse zorgorganisaties en regelmatige uitwisseling van kennis onderling (door het maandelijks organiseren van consulentendagen bij KEI) staan garant voor gedegen kennis op al onze vakgebieden. We kunnen stellen dat we generalist zijn op administratief gebied maar specialist in de zorg.

KEI werkt alleen in de zorgsector in een breed kader van wat noodzakelijk is om adequate bedrijfsvoering te kunnen voeren en dat vanuit een hands-on-mentaliteit. Dus mouwen opstropen, aan het werk gaan vanuit de inhoudelijke kennis van de wet- en regelgeving, met als doel zorgorganisaties te helpen om hun administratieve processen en informatie management te optimaliseren. Dit op een zodanige wijze dat bestuurders van zorgondernemingen in Nederland verantwoorde financiële beslissingen kunnen nemen.

KEI heeft normaal gesproken weinig te maken met de plaatselijke ondernemers in Zeewolde. Toch is dit aan het veranderen. Het motto “waarom ver weg halen als het dicht bij huis kan worden gevonden” moet iedereen aanspreken. Dit is voor elke bedrijfsvorm van toepassing en KEI maakt daardoor sinds enige tijd ook steeds meer gebruik van plaatselijke ondernemers in Zeewolde. Dit heeft mede geleid tot het overdragen van het schrijven van een stukje voor “De Schakel” aan Flevo Direct uitzendbureau en ook recruitment bureau. Zowel Corry als Erwin Opgelder heb ik als bijzondere personen leren kennen die de mens voorop stellen en heel goed kijken of iemand ook echt past bij de bedrijfsfilosofie van je onderneming, waarbij op een bijzondere prettige, maar ook zakelijke manier, met elkaar wordt omgegaan. Ik wens hen dan ook veel plezier bij het schrijven van de volgende Schakel.

Kei bv