Skip to main content

JediAutobedrijf Jedi Zeewolde doorbreekt “De Schakel”

Dit is natuurlijk figuurlijk gesproken! Bedankt Willem en Tilly Verhaar voor deze kans!

Na 3 ondernemers, welke allemaal genomineerd waren voor de verkiezing van ‘Zeewolde onderneming van het jaar 2010’ mag Autobedrijf Jedi Zeewolde zich nu presenteren op deze pagina van de Bedrijfskring Zeewolde.

Dit heeft Jedi te danken aan Willem en Tilly Verhaar. Ons contact is ontstaan op de verkiezingsavond in “The Harbour”. Autobedrijf Jedi heeft namelijk in het eerste weekeinde van oktober 2010, na een zeer ingrijpende verbouwing, een openingsweekeinde gehouden. Aan alle leveranciers en klanten werd toen verzocht om een bijdrage te geven voor een AED. Jedi heeft toen twee AED’s aangeschaft. Eén AED hangt bij het tankstation aan het Schepenveld en de andere AED hebben wij beschikbaar gesteld aan Theater “De Kluit”. Tijdens de overhandiging op donderdag 13 januari 2011 trof ik een zeer gedreven echtpaar aan en was zeer onder de indruk van hun passie voor het vak.

Dat hebben we in ieder geval als ondernemers met elkaar gemeen. Onze historie als familiebedrijf gaat terug naar begin jaren ’60 toen onze opa en oma een autobedrijf openden in Lelystad en Dronten. Onze ouders zijn vervolgens in 1980 voor zichzelf begonnen met een autobedrijf in Almere-Stad en in 1984 ook in Zeewolde. Jedi was in beide plaatsen actief tegelijk met het arriveren van de eerste bewoners. Inmiddels hebben wij in Zeewolde 12 medewerkers die iedere dag met passie de auto’s van onze klanten repareren en onderhouden. We hebben 7 werkplaatsbruggen met de nieuwste apparatuur, waaronder een uitlijnbrug, airco-apparatuur en banden de- en montageapparatuur. Tevens bemiddelen wij bij de aanschaf van nieuwe auto’s, verkopen occasions (gemiddeld 80 auto’s op voorraad) en kunnen de financiering en verzekering regelen voor de klant.

Naast het autobedrijf hebben we onze eigen leasemaatschappij, Jedi Lease BV. Hier kunt u terecht voor alle vormen van lease. We zijn met name gespecialiseerd in het MKB, waarbij wij de nodige flexibiliteit kunnen leveren.

Voor schadeherstel kunt u ook terecht bij Jedi. Wij nemen u alle zorg uit handen en zorgen dat uw auto weer als nieuw voor u klaar staat.

Onze medewerkers volgen ieder jaar volgens een bepaald schema, trainingen en opleidingen bij de merken Volkwagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi. Tevens volgen er een aantal hun opleiding bij het ROC Flevoland en Landstede. Jedi is dan ook de initiator en organisator van de Verkiezing van de Eerste monteur van Flevoland, welke samen met het ROC Flevoland en Technocentrum Flevoland ieder jaar wordt gehouden.

Wanneer u eens van gedachten wilt wisselen over de (flexibele) mogelijkheden van uw wagenpark, dan kunt u altijd contact opnemen met Esther Graver – van Essen (036-5221330). Een vrijblijvende afspraak is dan zo gemaakt!

Gezien onze geschiedenis in Flevoland wil ik graag de volgende Schakel laten invullen door Cees Barendsma. Cees is directeur van KEI BV en deed al zaken met onze familie toen onze opa zijn zaak in Lelystad had. Jedi vindt het erg belangrijk dat de klant zich thuis voelt, want zonder onze klanten is er geen Jedi! Cees succes met het schrijven van de volgende Schakel.

Jedi.2