Skip to main content

Goed nieuws. De gemeenteraad (Commissie Bestuur, Ruimte en Samenleving) van Zeewolde is akkoord gegaan met BIZ Trekkersveld. Namens de Bedrijfskring Zeewolde lichtte Johan van Peperzeel de BIZ toe. Hij gaf aan waarom samenwerken belangrijk is voor bijvoorbeeld veiligheid, energie congestie en personeel. Hij gaf ook een voorbeeld hoe de ondernemers op het bedrijventerrein Larserpoort in Lelystad forse besparingen op hun verzekeringspremies hadden gekregen dankzij de BIZ.

De raadsleden steunden de BIZ Trekkersveld unaniem. Ze gaven aan samenwerken op en met Trekkersveld belangrijk te vinden. Veiligheid, duurzaamheid, energie en personeel werden genoemd.

In juni kun je als de ondernemer op Trekkersveld je stem uitbrengen of er per 1 januari 2024 een BIZ (Bedrijven Investerings Zone) komt.

De BIZ komt er alleen als de ondernemers dat willen. Minimaal 50% moet stemmen, en daarvan moet minimaal 2/3 JA stemmen voor de BIZ. Wil je ons helpen? We zoeken nog altijd ambassadeurs. Je bent als ambassadeur contactpersoon voor een aantal bedrijven voor vragen en suggesties. Zo kun je elkaar als ondernemer helpen.

Meer informatie over BIZ Trekkersveld tref je op www.trekkersveld.biz. Voor vragen of meer informatie kun je vanzelfsprekend ook een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met Eduard Plate (06-53846720). Samen met Jankees Klapwijk begeleidt hij de BIZ Trekkersveld. Beide heren hebben veel ervaring met BIZ, parkmanagement en energie samenwerking.

Samen werken we aan een toekomstbestendig Trekkersveld! 

Dit initiatief wordt ondersteund door: