Skip to main content

In juni kun je als ondernemer op het Trekkersveld je stem uitbrengen voor een BIZ (Bedrijven Investeringszone) ingaande 1 januari 2024. 

Wat zijn vijf veel genoemde voordelen van een BIZ met Parkmanagement op Trekkersveld? 

  1. Oplossingen vinden voor congestie elektriciteitsnetwerk. Tot 2027-2029 kan geen nieuwe elektriciteit voor bestaande en nieuwe bedrijven worden toegevoegd.
  2. Verhogen van de veiligheid. Door betere collectieve surveillance en gezamenlijk cameratoezicht met lagere kosten en betere service. En het beter kunnen maken van extra afspraken  met brandweer en politie.
  3. Kosten besparing door (vaak flinke) korting bij brand- en opstalverzekeringen. Maar ook korting op alarmopvolging, controlerondes en collectieve inkoop van diensten als energie.
  4. Expertise en kostenbesparing bij inzet op duurzaamheid. Voorkomen wordt dat iedereen het wiel zelf opnieuw moet uitvinden. Dan heb je meer tijd voor je bedrijf.
  5. Beter kunnen ondernemen. Parkmanagement zorgt voor een aantrekkelijkere werkomgeving voor personeel, voor bereikbaarheid en regeldruk. Samenwerken aan succes. 

Of zoals Erik Spindler (Authentic Models) het zegt:  “Gezamenlijk optrekken om de beveiliging en verduurzaming goed te regelen, scheelt tijd en geld”.

De BIZ komt er alleen als de ondernemers dat willen. Minimaal 50% moet stemmen, en daarvan moet minimaal 2/3 JA stemmen voor de BIZ.
Wil je ons helpen? We zoeken nog altijd ambassadeurs. Je bent als ambassadeur contactpersoon voor een aantal bedrijven voor vragen en suggesties. Ook zo kun je elkaar als ondernemer helpen.

Meer informatie over BIZ Trekkersveld tref je op www.trekkersveld.biz. Voor vragen of meer informatie kun je vanzelfsprekend ook een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met Eduard Plate (06-53846720). Samen met Jankees Klapwijk begeleidt hij de BIZ Trekkersveld. Beide heren hebben veel ervaring met BIZ, parkmanagement en energie samenwerking.

Dit initiatief wordt ondersteund door: