Skip to main content
  • Wat is de core-business van het bedrijf? Wat is de afzetmarkt of het werkgebied lokaal/regionaal/nationaal/internationaal?

Onze core-business is het verzorgen van alle logistieke activiteiten van hoogwaardige, diefstal- en schadegevoelige elektronische goederen. Hieronder valt de opslag en distributie binnen de Benelux. Wij leveren zowel aan de groothandel, detaillisten en consumenten.

  • Wanneer is het bedrijf opgericht?

Het bedrijf is opgericht op 10 juni 2004.

  • Hoeveel mensen werken er in jouw bedrijf, incl. directie? Je werknemers zijn je kapitaal. Hoe gaat je daarmee om?

Dagelijks werken er zo’n 75 mensen. Iedereen is uniek in het werk dat hij/zij doet. Door iedereen in zijn waarde te laten en zorg te dragen dat iedereen zich “thuis”voelt.

  • Wat is jouw achtergrond en waarom voor het ondernemen/deze tak van ondernemen gekozen?

Het bedrijf is opgericht door mijn ouders en in 2015 hebben Niels en ik het overgenomen. Mijn opa is begonnen met een transportbedrijf. Dus van jongs af aan opgegroeid met het transport. En het diesel zit daarmee in het bloed.

  • Hoe ziet jouw werkweek eruit.

Ik start de dag altijd met het overzicht te bekijken van de dag qua omzet, inzet en hoeveelheid orders. Daarnaast vaak in meetings om te kijken hoe we zaken kunnen verbeteren met ons team. Iedere dag loopt weer anders dan verwacht. Dat maakt het ook zo leuk.

  • Doen jullie ook aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Zo ja, wat. Zo nee, zijn er ideeën/plannen om dat te gaan doen.

Ja zeker doen wij aan MVO. Op dit moment zijn wij bezig met Lean en Green om onze sterren te halen op CO2 reductie. Daarnaast onderzoeken wij ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Hoe kunnen wij bijvoorbeeld het werk verlichten?

  • Zeewolde staat elk jaar in de top drie van duurzaamste gemeenten en wil dubbelneutraal zijn. In hoeverre heeft jouw onderneming mogelijkheden om duurzaam te werken? In hoeverre doet je dat al en heb je wat dat betreft nog wensen of plannen? Medewerkers/pand/omgeving/ logistiek etc.(duurzaam in de breedste zin des woords: people, planet, profit).

Sinds 2021 zijn wij gevestigd op het Trekkersveld 3 in ons nieuwbouwpand. Voor onze medewerkers een prettige omgeving om te werken. Daarnaast onderzoeken wij nu de mogelijkheden qua inzet van elektrische trucks.

  • Ben je ook buiten je bedrijf actief voor het bedrijfsleven (al dan niet in jouw sector, bijvoorbeeld een branchevereniging, Bedrijfskring, werkgeversorganisatie). Als je buiten jouw bedrijf actief bent, waarom?

Tot voor kort bestuurslid geweest van de BKZ. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt op maatschappelijk vlak.

  • Hoe zie je de toekomst van je bedrijf? Waar staan jullie over x-jaar?

Wij willen een bedrijf zijn waar iedereen het fijn vindt om te werken en waar men geen nummer is. Beheersbaar door te groeien.

  • Welk evenement van de Bedrijfskring zal je niet snel voorbij laten gaan?

Bedrijfsbezoek is altijd interessant.