Skip to main content

40 jaar wonen, beleven en ondernemen. Wat een periode alweer. Mooi om met elkaar terug te kijken en dit vast te leggen in een speciale uitgave. 

Zeewolde Zakelijk en de BKZ hebben Corinne Dikkerboom van Stad in Bedrijf gevraagd om samen een magazine vorm te geven die in de regio verspreid gaat worden. We gaan in week 26, 12.000 magazines uitgeven in de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Zeewolde. Dit zijn zakelijke adressen met een lezersbereik van ongeveer 60.000 mensen.

Dit bijzondere jaar een speciaal regionaal magazine!

De content bestaat in ieder geval uit 20 pagina’s geschreven in samenwerking met Gemeente Zeewolde, Zeewolde Zakelijk en Bedrijfskring Zeewolde.

Hoe mooi is het om het magazine te completeren met een advertentie of advertorial over jouw bedrijf. De attentiewaarde is nu hoog. Zeker als ook diverse foto’s van het ondernemersevent van 29 mei a.s. hierin te zien zijn. 

Achter deze link vindt u een voorbeeld van een vorig magazine met een ander thema. De pagina’s worden vergelijkbaar opgebouwd zodat de zakelijke markt het weer herkent. Dat is goed voor de zichtbaarheid en het bereik.

Wil jij met jouw bedrijf ook in dit speciale regionale magazine over 40 jaar ondernemerschap in Zeewolde? De formaten en prijzen zijn als volgt:

dubbele pagina – €1775,-

hele pagina –  €975,-

halve pagina – €575

kwart pagina  – €375 

Voor bovengenoemde prijs komt Stad in Bedrijf de advertorial schrijven en een passende foto maken. De opmaak gebeurt in de stijl van het magazine.

Wil je een advertentie plaatsen dan dient die aangeleverd te worden door een bureau.

Graag hoort Corinne of ze ruimte mag reserveren voor jou en/of jouw bedrijf zodat jullie in dit bewaarexemplaar zichtbaar zijn in de zakelijke markt van de regio. 

Wil je nog even overleggen of bellen? Altijd goed! Corinne is bereikbaar via:

Business platform Stad in Bedrijf

Magazines – Regionetwerk – Academie

06-51265794