Skip to main content

De 3e editie van De Staat van Flevoland, het kennis en inspiratie event over de Flevolandse economie, vindt plaats op donderdag 25 april van 13.45 tot 18.00 in Theater De Meerpaal in Dronten. Ben jij er ook (weer) bij? Aanmelden is eenvoudig via www.destaatvanflevoland.nl

De organisatie is in handen van Economic Board Flevoland. ‘Het wordt een interactief en inspirerend event waarin we in de workshops met elkaar aan de slag gaan. Netwerk, denk en doe mee, aldus voorzitter Femke Rientsma.

Friso de Vor van hogeschool Windesheim presenteert de Flevoland Monitor, waarin de economische situatie wordt beschreven ‘Een tipje van de sluier? Eind 2023 had iedere werkzoekende Flevolander de keuze uit drie banen,  vertelt onderzoeker Friso de Vor.

Naast het interactieve plenaire programma, vinden er inspirerende workshops plaats. Kom van alles te weten over AI, dompel je onder in de wereld van de eiwitrijke én kansrijke Flevoboon of laat je creativiteit de vrije loop tijdens een interactieve workshop om Flevoland als sterk merk op de kaart te zetten. Daarnaast is uiteraard ruimte om te netwerken.

Meld je aan en bekijk het programma op www.destaatvanflevoland.nl