Skip to main content

Deze maand is de ondernemersmicrofoon in handen van Wim en Luc Krijnen van Krijnen e-Solutions. Krijnen eSolutions BV is actief met advies, import en verkoop B2B en B2C van electronica beveiliging- en bevestigingsoplossingen voor thuis, werk en onderweg.

 • Wat is de core-business van het bedrijf? Wat is de afzetmarkt of het werkgebied lokaal/regionaal/nationaal/internationaal?

Krijnen eSolutions B.V. richt zich op de verkoop van bevestigings – en beveiligingssystemen voor elektronische apparaten zowel in de B2C als de B2B markt. Dit doen we met twee verschillende webshops:

– Tabletsolution.nl is gespecialiseerd in professionele iPad en tablet oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder retail, restaurant, thuis (domotica), hotel, bank, bibliotheek of op beurzen.

– Emounting.nl richt zich daarentegen op het bevestigen van elektronica in voertuigen met hoogwaardige bevestigingssystemen voor smartphones, tablets, laptops en andere elektronische apparaten in en aan alle denkbare voertuigen zoals auto’s, motoren, boten, fietsen ect.

Bij Krijnen eSolution B.V. staat service en kennis van de eigen producten voorop. Op maat advisering is onze core-business.

 • Wanneer is het bedrijf opgericht en wat is de voorgeschiedenis? 

Krijnen eSolutions BV is opgericht in 2016, daarvoor waren er al activiteiten in een eenmanszaak. Ooit begonnen als Laptopcomfort.nl aan huis in de garage. Later kwamen daar de handelsnamen Emounting.nl en Tabletsultion.nl bij met de focus op bevestiging en beveiliging van elektronische apparatuur. Het bedrijf was eerst gevestigd aan de Eenspan in een bedrijfsverzamelgebouw en verhuisde recent naar een groter eigen pand aan de Landauer op bedrijventerrein Horsterparc.

 • Hoeveel mensen werken er in jouw bedrijf, incl. directie?

We werken als vader en zoon samen in het bedrijf. Dit jaar hebben we versterking van een stagiair HBO e-commerce voor een periode van 4 maanden. Dat geeft veel nieuwe inzichten waar zowel de stagiair als wij ons voordeel mee doen. Het plan is dat zoon Luc op termijn het bedrijf gaat overnemen.

 • Wat is jouw achtergrond en waarom hebben jullie voor het ondernemen/deze tak van ondernemen gekozen?

Wim: Ik heb een studie bedrijfseconomie gedaan met specialisatie marketing aan de Erasmus Universiteit. Ik ben werkzaam geweest als manager bij McDonald’s en later als zelfstandig consultant in de detailhandel. Vanaf 2010 ben ik begonnen met een e-commerce bedrijf.

Luc: Ik ben begonnen met de studie accountmanager gevolgd door een HBO studie in de richting ondernemen, hier heb ik mijn passie voor ondernemen verder ontwikkeld. In eerste instantie heb ik dit toegepast door het opzetten van mijn eigen onderneming. Naarmate de tijd vorderde, ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Krijnen eSolutions en inmiddels werk ik al 2,5 jaar volledig mee binnen het bedrijf.

 • Hoe ziet jouw werkweek eruit.

In feite is geen enkele werkweek hetzelfde, omdat er altijd nieuwe gebeurtenissen en taken zijn die onze aandacht vragen. In het algemeen zijn er wel wekelijkse dingen die aan bod komen zoals: sales, orderverwerking, web optimalisatie, online marketing, voorraadbeheer, klantenservice, klantenbezoek, groeistrategie, assortiment uitbreiding, innovatie, administratie, onderhouden en werven van partnerships. Ook zijn we regelmatig onderweg naar bestaande en nieuwe klanten.

 • Doen jullie ook aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Zo ja, wat. Zo nee, zijn er ideeën/plannen om dat te gaan doen.

Krijnen eSolutions B.V. probeert zoveel (als mogelijk) bezig te zijn met MVO. Zo beschikt ons modern bedrijfspand over voldoende zonnepanelen om het energie neutraal te noemen. In diverse ruimten (kantoor, showroom en magazijn) werken we met bewegingsmelders voor onze verlichting. Door onze dagelijkse pakketten stroom zo milieuvriendelijk te laten verlopen, bekijken we zorgvuldig welke doos bij het product past zodat we geen ‘lucht’ versturen bij een bestelling. We verpakken onze producten altijd in de zo klein mogelijke verpakking. Verder maken we gebruik van papieren tape, gerecyclede dozen ect. 

 • Zeewolde staat elk jaar in de top drie van duurzaamste gemeenten en wil dubbelneutraal zijn. In hoeverre heeft jouw onderneming mogelijkheden om duurzaam te werken? In hoeverre doet je dat al en heb je wat dat betreft nog wensen of plannen? Medewerkers/pand/omgeving/ logistiek etc.(duurzaam in de breedste zin des woords: people, planet, profit).

In ons nieuwe pand dat in 2022 afgebouwd is hebben we zonnepanelen en ledverlichting toegepast. Deze laatste zijn in voorzien van bewegingsmelders zodat het licht bijvoorbeeld in het magazijn niet onnodig lang brandt.

 • Ben je ook buiten je bedrijf actief voor het bedrijfsleven (al dan niet in uw sector, bijvoorbeeld een branchevereniging, Bedrijfskring, werkgeversorganisatie). Als je buiten jouw bedrijf actief bent, waarom?

We zijn sinds 2012 lid van de Bedrijfskring en Luc heeft interesse in de afd. Jongeren bedrijfskring. Regelmatig nemen we deel aan bedrijfsbezoeken bij collega bedrijven.

 • Hoe zie je de toekomst van je bedrijf? Waar staan jullie over x-jaar?

We willen blijven groeien en onze business voortzetten. Om dit te realiseren, ontwikkelen en innoveren we iedere dag. Zo werken we nieuwe ideeën uit en verkennen we nieuwe markten ook buiten de landsgrenzen. Bij deze groei hoort ook een uitbreiding van ons team van specialisten die ons helpen om nog meer mooie totaaloplossingen te verkopen. Natuurlijk blijven we ook oog houden voor de ontwikkelingen in de markt. We passen ons assortiment aan waar nodig en blijven meebewegen met de wensen van onze klanten. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat we onze groeiambities kunnen waarmaken en onze positie als specialist kunnen verstevigen.

 • Open vraag: Is er nog iets dat je kwijt wilt? Noviteiten/nieuwe producten/innovaties/

Als jouw bedrijf bezig is met het digitaliseren van werkprocessen en je nog niet hebt nagedacht over waar je de apparaten wilt bevestigen in voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens en heftrucks, dan kunnen wij als ervaren specialisten helpen op het gebied van bevestiging en beveiliging van jouw elektronica. Indien je als particulier op zoek bent naar een geschikte bevestiging voor jouw smartphone, tablet of laptop, zowel voor thuis als onderweg, bezoek dan onze website of neem gerust contact met ons op voor advies.

 • Welk evenement van de Bedrijfskring zal niet snel voorbij laten gaan?

We vinden bedrijfsbezoeken erg leuk en interessant om bij te wonen. Een mooie gelegenheid om bij andere bedrijven te kijken en tevens een goede gelegenheid om ervaringen en ontwikkelingen met andere ondernemers te delen.

 • Wat zou je in de toekomst voor de Bedrijfskring willen betekenen?

Eventueel zou Luc zich willen inzetten voor de jongeren bedrijfskring. Om het netwerk rond jonge ondernemers mede op te zetten.