Skip to main content

De verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) afgelopen donderdag 17 november, was weer ouderwets gezellig. Zo’n 150 ondernemers kregen dankzij de sponsors Zeewolde Zakelijk van de Gemeente Zeewolde, Rabobank, Lentink De Jonge en ManagementPartners een gevarieerd programma aangeboden rond de zes Topondernemers die genomineerd zijn voor de titel Ondernemer van het Jaar 2023.

Op soepele wijze voerde presentatrice Henny Blokhuis het publiek langs de afzonderlijke genomineerden, die allen met een korte video aan het publiek werden voorgesteld. Namens de Bedrijfskring zijn Restaurant Fika, NLPharma Veterinair en GrafiMedics genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2023. De finalisten vanuit de VCZ voor de titel Centrumondernemer van het Jaar 2023 zijn Foto René Tuinte, Bakkerij de Toren en Sajon.

Tussen de bedrijven door gunde managementtrainer Maarten Wessels en gastspreker de aanwezigen op geestige wijze een kijkje in de wereld van de Generatie Z. Dat is de generatie van personen die geboren zijn tussen 1997 en 2012, ook wel de Zoomers genoemd. 

Het was met recht de Avond van de Ondernemer aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer. Als waardering voor het bedrijfsleven in Zeewolde sponsorde Zeewolde Zakelijk van de Gemeente Zeewolde het hapje en drankje na afloop van het programma in het Grand Café.  Mede daardoor bleef het nog lang druk in de gezellige bar van The Lux en konden de aanwezige ondernemers weer eens ouderwets met elkaar praten, banden aanhalen, netwerken en zakendoen. Op 12 januari tijdens de Nieuwsjaarborrel van de BKZ en VCZ, eveneens in The Lux zullen de topondernemers bekend worden gemaakt. Het publiek kan nog tot 5 december op de website wwww.winkelhaven.nl een stem uitbrengen op één van de drie finalisten die de titel Centrumondernemer van het jaar verdient.