Skip to main content

Op donderdag 17 november 2022 is weer de Avond van de Ondernemer. Een gezellige en interessante netwerkavond voor het bedrijfsleven van Zeewolde. De avond vindt plaats in the Lux aan het Raadshuisplein, de presentatie is in handen van Henny Blokhuis. Maarten Wessels zal ons tijdens deze avond op een unieke wijze meenemen in de wereld van de generatie Z. 

Presentatie finalisten verkiezing Topondernemers

Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar zijn na het juryberaad als finalisten uit de bus gekomen: Restaurant Fika, NLPharma Veterinair en GrafiMedics. Ook voor de Centrumondernemer van het Jaar zijn, na grondig juryoverleg en met pittige afwegingen drie finalisten bepaald, te weten: Foto René Tuinte, Bakkerij de Toren en Sajon. Tijdens deze feestelijke avond leert u de bedrijven beter kennen.

Aftrap Dag van de Ondernemer

Na afloop van het programma nodigt Zeewolde Zakelijk en Gemeente Zeewolde u uit voor een feestelijke start van de Dag van de Ondernemer; een dag waarop we stilstaan hoe trots we zijn op onze lokale ondernemers. In aanwezigheid van Wethouder Helmut Hermans heffen we het glas om dit te vieren.

Bent u ondernemer in Zeewolde? Dan bent u van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Meer informatie en aanmelden op de website; www.topondernemerszeewolde.nl. Aanmelden is verplicht.