Skip to main content

Wandelen, netwerken en de buitenkunst van Zeewolde bekijken! Dat is wat bijna 20 ondernemers met de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) op 18 mei hebben gedaan. Twee leden van de PR- en evenementencommissie organiseerden een Land Art netwerkwandeling voor leden en introducees.

Dit nieuwe evenement is goed ontvangen door de deelnemers. Het wandelen zorgde voor een informele sfeer en maakte het gemakkelijk om met iedereen een praatje te maken. Zo was het mogelijk om op deze avond veel verschillende ondernemers te spreken. Naast kennisoverdracht en belangenbehartiging staat netwerken bij de Bedrijfskring hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat ondernemers in Zeewolde elkaar kennen en weten welke bedrijven er in het dorp zijn. Zo probeert de Bedrijfskring lokale samenwerkingen te stimuleren en helpt bedrijven met elkaar in contact te brengen. 

De Land Art netwerkwandeling startte en eindigde bij Bedrijfskringlid Restaurant Fika. De route ging langs de buitenkunst en landschapsarchitectuur rondom de Wetering en De Verbeelding. Marina van Arendonk, Programmamanager Cultuuronderwijs Zeewolde, was de gids op deze avond. Zij is al ruim 10 jaar verbonden aan stichting De Verbeelding en Verbeelding&CO. Zij vertelde enthousiast en gepassioneerd over de achtergrond en hoe je naar de kunstwerken kunt kijken. Marina benaderde alles vanuit de educatieve waarde van kunst. Zelfs doorgewinterde Zeewoldenaren kon ze nog nieuwe dingen over ons mooie dorp vertellen.

Heb je deze wandeling gemist of ben je nieuwsgierig geworden naar paviljoen De Verbeelding? Kom dan op 4 of 5 juni naar het Land Art Weekend. Zowel zaterdag als zondag is De Verbeelding van 11.00 tot 17.00 uur geopend, toegang gratis.

Kijk voor meer informatie op: https://deverbeeldingzeewolde.nl/