Skip to main content

Graag nodigen wij u uit voor de live-lancering van ons WerkgeversServicepunt Noordwest Veluwe. 

Wat is een WerkgeversServicepunt? 

Dit WerkgeversServicepunt is ontwikkeld op initiatief van de gemeenten Putten, Zeewolde, Ermelo en Harderwijk, het UWV Werkbedrijf en de Inclusief Groep. Bij dit WerkgeversServicepunt kunnen ondernemers advies krijgen over personele vraagstukken zoals inclusie/arbeidsreintegratie, het vervullen van vacatures, leren en ontwikkelen en boventalligheid/arbeidsmobiliteit. Wij verwijzen u scherp en effectief door naar onze partners! 

Wat heb ik als werkgever eraan? 

Heeft u een HR-vraagstuk, advies nodig over de arbeidsmarkt of wilt u weten wat we regionaal allemaal al hebben aan arbeidsmarktpartners in de Noordwest Veluwe? Neem contact op met één van onze professionals. U krijgt meteen advies of wij verwijzen u door naar de juiste specialist. De route voor u als ondernemer is in ieder geval snel, overzichtelijk en efficiënt. En nog belangrijker: u kunt terecht op één centraal punt met al uw personele vragen.

Wie komen er op de live-lancering? 

Genodigd zijn sleutelfiguren die actief zijn in uw regio zoals: bedrijvenkringen, werkgevers en bestuurders van gemeenten, onderwijsinstellingen en nog veel meer. Een mooie gelegenheid om elkaar met een lekker ontbijtje te ontmoeten. . 

Programma: 

  1. Welkomstwoord en vraaggesprekje met gastbedrijf. 
  2. Waarom dit initiatief? (Gert-Jan van Noort). 
  3. De meerwaarde voor u van dit WerkgeversServicepunt? (Marc Samuels). 
  4. Questions & Answers. 
  5. Onze mensen en hun eerste ervaringen (Ronald van Hattem & Irma te Brake). 
  6. Afsluiting en start van het WSP. 

Graag nodigen wij u uit op: 

Locatie: Centerparcs de Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde Datum: 29 april 2022 

Tijdstip: inloop vanaf 7:30 en een start van het programma om 8:00. Het programma zal rond 9:00 worden beëindigd. Ontbijt wordt geregeld! 

Heeft u interesse en wilt u zich aanmelden? Stuur een mail met uw naam, naam organisatie en aantal personen naar [email protected]
Of meld u aan op www.factorwerk.org/ontbijt

Mede namens de genoemde initiatiefnemers, 

Gert Jan van Noort
Wethouder gemeente Harderwijk