Skip to main content

Nood breekt wetten. Na een tussentijds beëindigde verkiezings-procedure in 2020 heeft de organisatie van Topondernemers Zeewolde zich niet opnieuw door de pandemie in de wielen laten rijden. Met behulp van veel doorzettingsvermogen en creativiteit werd donderdagavond alsnog een spetterende finalistenavond op de planken gebracht.

Door de beperkende maatregelen kon de gebruikelijke avond, waarbij altijd veel ondernemers aanwezig zijn, op de valreep, niet in die vorm doorgaan. Er werd in nauwe samenwerking met de Lokale Omroep Zeewolde en The Lux een nieuwe opzet uitgewerkt met als kern een live TV uitzending van het evenement. De presentatie was in handen van illusioniste Sabine van Diemen. Het werd een flitsende avond waarbij ondernemerschap volop in de schijnwerpers stond. In de interviews met de finalisten kwamen veelvuldig passie en creativiteit aan de orde. Het was daarnaast goed te merken dat deze ondernemers stuk voor stuk heel trots zijn op hun nominaties voor de finaleronde. De avond stond mede in het teken van de ‘Dag van de Ondernemer’ op 19 november.

Stemmen voor centrumondernemer 2022
Voor de beide te winnen titels, te weten Ondernemer en Centrumondernemer van het Jaar 2022, zijn nu de publieksstemmen van ondernemers en consumenten van belang. Mede op basis daarvan zal het definitieve oordeel van de jury’s tot stand komen. De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op de Nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven op donderdag 13 januari 2022. Stemmen voor de Centrumondernemer 2022 kan ook nog van 22 november t/m 10 december via www.winkelhaven.nl

De in totaal zes finalisten zijn in alfabetische volgorde: Bloomfields & Desjardins, Classic Mike, Mode Plus by Birgit, Next Level Healthclub, Visspecialist Chris Koelewijn en Wallgroup. 

De organisatie van Topondernemers Zeewolde is in handen van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De avond kon worden georganiseerd door de fantastische steun van de sponsoren t.w. Zeewolde Zakelijk (gemeente Zeewolde), Rabobank Flevoland, Lentink De Jonge Accountants en organisatieadviesbureau Management Partners Int. Daarnaast is veel dank verschuldigd aan LOZ Zeewolde en The Lux.

Foto: Harry Kramer