Skip to main content

Donderdagavond 18 november is het zover. De verkiezingsavond van de “Ondernemer van het jaar 2022”. Door de coronamaatregelen hebben we een iets andere opzet dan aangekondigd. In plaats van een feestelijke “Avond van de Ondernemer” bij The Lux wordt de verkiezing van de “Ondernemer van het jaar 2022” nu live uitgezonden op televisie.

Vanuit “The Lux” wordt, in een corona-proof setting, een uitzending verzorgd waarin de genomineerden voor de verkiezingen in de spotlights worden gezet. Deze TV uitzending is mogelijk dankzij de Lokale Omroep Zeewolde, die dit evenement perfect in beeld gaat brengen.

Vanwege de huidige situatie is bijwonen van deze TV uitzending niet mogelijk.

Voetjes op de bank, fris. wijn, bier en knabbels paraat; het gaat een superleuke show worden.

Datum: Donderdag 18 november 2021
Tijd:      20.00  uur tot circa 21.00 uur

U kunt LOZ TV kijken via de volgende kanalen

In Zeewolde
KPN Digitaal kanaal 1481
XS4ALL digitaal kanaal 1481
Ziggo Digitaal kanaal 36
Ziggo Digitaal C+ kanaal 327

    Ja ik ben aanwezig bij het bedrijfsbezoek bij "Classic Mike", ondernemer van het jaar 2022.