Skip to main content

Zonder sponsoren geen ‘Ondernemer van het jaar’ verkiezingen. Op 6 mei was Johan van Peperzeel, penningmeester van de Bedrijfskring Zeewolde, bij Rabobank Flevoland voor het ondertekenen van het sponsorcontract. De Rabobank heeft ervoor gekozen om het lopende sponsorcontract weer met twee jaar te verlengen. Samen met Lentink De Jonge en Zeewolde Zakelijk is Rabobank Flevoland hoofdsponsor van dit evenement.

Met ingang van de 2020 verkiezingen organiseert het georganiseerde bedrijfsleven van Zeewolde gezamenlijk de verkiezingen voor de ‘Topondernemers van het Jaar’. In 2005 werden de verkiezingen voor het eerst gehouden op initiatief van de Bedrijfskring Zeewolde. Het doel is er altijd op gericht  geweest om de schijnwerpers te richten op de pareltjes uit het Zeewolder bedrijfsleven en het in het zonnetje zetten van deze bedrijven. Alle ondernemers uit het lokale ondernemersveld verdienen het om af en toe een podium te krijgen. Daarom hebben de ondernemersverenigingen Bedrijfskring Zeewolde en Vereniging van Centrumondernemers besloten de krachten te bundelen en vanaf 2019 de verkiezingen gezamenlijk te organiseren. De beide verenigingen zijn al langer met elkaar verbonden d.m.v. van de stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde.

De ondernemersverkiezingen bestaan uit drie onderdelen:
– Ondernemer van het jaar
– Centrumondernemer van het jaar
– Aanmoedigingsprijs

De verkiezingsavond vindt plaats in november, waarbij de genomineerden zich via een video en presentatie voorstellen aan het publiek. Dan volgt de stemming en wordt de winnaar gekozen door de jury. De bekendmaking van de winnaars vindt traditiegetrouw plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de van Bedrijfskring in januari bij The Lux. Naast de feestelijke bijeenkomsten wordt ieder jaar het Succes magazine uitgebracht. Hèt magazine rondom de ondernemersverkiezingen voor en door ondernemers uit Zeewolde.

Om dit te realiseren zijn sponsoren hard nodig. We willen de Rabobank dan ook hartelijk bedanken dat zij ook de komende twee jaar weer hoofdsponsor willen zijn.

“Heeft u ook interesse om trotse sponsor te worden van de Ondernemersverkiezingen in Zeewolde? Neem dan snel contact met ons op!”