Skip to main content

Sinds vorig jaar zomer heeft het bestuur van de Bedrijfskring vier commissies opgezet:
√ Externe betrekkingen
√ Evenementen
√ Marketing & communicatie
√ Relatiebeheer

Iedere commissie bestaat uit een bestuurslid en een aantal BKZ leden. De commissies komen een aantal keer per jaar bij elkaar om plannen te maken en uit te voeren. Het verantwoordelijke bestuurslid houdt het bestuur van ontwikkelingen en acties binnen de commissie op de hoogte tijdens de maandelijkse bestuursvergadering.

De commissie Marketing & communicatie houdt zich bezig met het informeren van leden en andere Zeewoldense ondernemers via diverse kanalen. De commissie is op dit moment aan de slag met een actieplan om de zichtbaarheid van de Bedrijfskring te verbeteren. De commissie Marketing & communicatie bestaat uit twee BKZ leden met Cora Achterberg als verantwoordelijk bestuurslid.

Voor deze commissie zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij een enthousiast lid van de Bedrijfskring en wil je meedenken over de inzet van social media, nieuwsbrieven, website en andere communicatie van de Bedrijfskring?

Laat het ons weten en stuur een e-mail naar [email protected].