Skip to main content

Beste bedrijfskringleden

Op vrijdagavond 11 september vindt het ‘Zeewolde voor en met elkaar’ online event plaats!

Een unieke samenwerking tussen Winkelhaven Zeewolde, Welzijn Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde. Zij bieden een online platform dat wordt uitgezonden via Lokale Omroep Zeewolde.

Vrijdagavond 11 september zal er rond 17.00 uur een programma worden gestart dat duurt tot in de late uurtjes. Het wordt een programma vol met vermaak voor jong tot oud, waarbij iedereen aan kan haken.
Oprecht een programma voor en met elkaar! Er komt show, zang, dans, sport, shopping en cultuur.

Online en toch een avondje uit op het terras!
Zeewolde maakt dit met elkaar mogelijk! Door grote schermen te plaatsen bij de terrassen in het centrum van Zeewolde kan je volledig mee genieten en meedoen met het programma.

Uiteraard kunt u thuis of in de straat met elkaar ook alles volgen

Sponsoring
Wij willen dit programma echt met en voor Zeewolde maken tjjdens die avond! Vrijwilligersorganisaties, sport- en cultuur verenigingen kunnen zich weer presenteren (in plaats van de Sport en Cultuur manifestatie). En wij willen dit aan een zo breed mogelijk publiek presenteren. Naast dat het online bekeken kan worden via internet is Lokale Omroep Zeewolde ook op de kabel, dus zo’n 9000 huishoudens in Zeewolde kunnen heel eenvoudig meekijken en meedoen. Echter maken wij kosten om de horeca te steunen, maar ook om materiaal en locatie in te huren. Mankracht wordt bezet door vele vrijwilligers. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dit Unieke Evenement? Een bedrijfsspotje van 30 seconden tonen op die avond kan al voor € 50,00 (Spotje dient dan zelf aangeleverd te worden). Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

Wilt u ook bijdragen? Neem dan contact op met Wenda Westerhuis, [email protected]/ 06 41127125