Skip to main content

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft 2 juli een mooi bericht uitgedaan, dat voor je bedrijf en je medewerkers interessant is.

Werkenden én werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn. Ook kunnen loopbaanadviseurs mensen ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hierover een brief aan de Tweede Kamer gestuurd.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Interesse?

Als gekwalificeerd loopbaancoach kan ik hierin van betekenis zijn voor jou en je medewerkers. Neem contact op als je hierover meer wilt weten. Stuur een e-mail naar [email protected] of  bel op 06-10743340. Medewerkers kunnen een gratis intake bij mij aanvragen via de volgende link: https://www.janssencoaching.nl/intake-gratis-sessie/

Alle ins en outs van de regeling zijn nog niet bekend. Zodra ik hier meer informatie over heb, laat ik je dat graag weten.

Reina Janssen
Janssen Coaching
www.janssencoaching.nl