Deze tijd brengt financiĆ«le uitdagingen met zich mee. Stichting MKBDoorgaan.nl helpt ondernemers in Flevoland kosteloos om financieel gezond te blijven ondernemen. Zo beantwoorden we graag je vragen over de diverse ondersteuningsmaatregelen van o.a. de landelijke overheid, banken en de Belastingdienst, maar we helpen je ook als er andere problemen spelen binnen het bedrijf. De dienstverlening van MKBDoorgaan.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de Flevolandse  gemeenten.

Ben je ondernemer en woon je in Flevoland of heb je hier een bedrijf en kun je hulp gebruiken, vraag dan een gratis informerend gesprek aan. MKBDoorgaan.nl neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden. Indien nodig volgt een vervolggesprek met een bedrijfskundige (tijdelijk alleen telefonisch of via Skype).