Skip to main content
belangen en lobbyNieuws

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW Flevoland

By 16 februari 2017No Comments

Het bestuur van VNO-NCW Flevoland heeft versterking gekregen door de toetreding van Daniël de Jong (namens Jong Management) en Harm Korfker. Op woensdag 15 februari 2017 zijn zij tijdens de bijeenkomst bij Aeres Hogeschool Dronten door de leden benoemd.

Daniël de Jong
DanielDaniël de Jong (29) is Operationeel Manager en bedrijfsopvolger van AVAQ Groep in Dronten en woont in Amsterdam.

“Als ondernemer of bedrijfsopvolger is het niet alleen noodzakelijk om een omgeving te hebben om te kunnen netwerken, maar ook essentieel om gelijkgestemden om je heen te hebben om te kunnen sparren over je bedrijfsvoering. Als voorzitter van Jong Management Flevoland en bestuurslid van VNO-NCW Flevoland zie ik het als mijn taak om bij te dragen dit klimaat te realiseren en te optimaliseren. Het motto van Jong Management, persoonlijke en zakelijke groei, past hier wat mij betreft uitstekend bij.”

 


Harm Korfker
HarmHarm Korfker (35) woonachtig in Zwolle, is in het dagelijks leven zakelijk directeur en projectmanager van Korfker Architecten in Emmeloord. In 2011 nam hij, samen met compagnon Gerben ter Horst, het bedrijf van zijn vader over.

In de vier voorgaande jaren maakte Harm als voorzitter van Jong Management al uitgebreid kennis met het bestuur van VNO-NCW Flevoland door deelname aan de algemene bestuursvergaderingen. De vraag om zitting te nemen in het dagelijks bestuur kwam dan ook niet uit de lucht vallen.

“Mijn motivatie om deze uitdaging aan te gaan is tweeledig. Aan de ene kant wil ik mij inzetten voor de ontwikkeling van de vereniging door mij sterk te maken voor groei en door mee te denken over vernieuwingen die de positie en relevantie van VNO-NCW in Flevoland versterken, ook voor de jongere generatie ondernemers. Daarnaast wil ik mij inzetten voor belangenbehartiging voor het bedrijfsleven in Flevoland, waarbij ik geloof dat deze altijd gaat over zowel de versterking van de economische als de maatschappelijke structuren van de regio.”

Naast zijn bestuursfunctie bij VNO-NCW Flevoland is Harm tevens voorzitter van de Klankbordgroep Levensbeschouwing & Ondernemen van VNO-NCW.

Wij wensen Daniel en Harm veel succes in hun nieuwe functie.