Skip to main content

Ruim honderd ondernemers waren donderdag 10 november in De Verbeelding in Zeewolde aanwezig bij de presentaties van de drie genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017. De verkiezing, die georganiseerd wordt door de Bedrijfskring Zeewolde, wordt inmiddels voor de twaalfde keer gehouden. De winnaar wordt op 12 januari 2017 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in congrescentrum De Lux bekend gemaakt. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Rabobank Flevoland, Lentink De Jonge en ZeewoldeZakelijk.

De genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017 zijn:

Na 3 interessante presentaties door de genomineerden was het tijd voor de pauze, waarin de stembiljetten konden worden ingevuld en afgegeven. Daarna kon het publiek genieten van de wijze en grappige lessen in klantcontact van spreker Jan van Setten. Hij nam de toehoorders mee in zijn “Dans met de Klant”.

In de Zeewolde-Actueel van deze week staan interviews met de genomineerden. Door op hun naam te klikken kunt u de gesprekken nog eens rustig nalezen.

biobrass-logohansengrietjeherkel