Skip to main content
Nieuws

De Aanmoedigingsprijs 2017 – Nieuw bij de verkiezing Ondernemer van het Jaar

By 7 november 2016No Comments

Tijdens de eerste vergadering van de jury van de Ondernemersverkiezing van het jaar heeft de jury gedacht dat het jammer is dat veel bedrijven (nog) niet mee kunnen dingen naar de jaarlijkse prijs. Dit kan zijn omdat ze gewoonweg nog te nieuw zijn en dus te kort in ons dorp ondernemen, het kan zijn dat er aan andere criteria die bij de Ondernemer van het Jaar-prijs horen niet voldaan kan worden.

Deze ondernemingen en ondernemers zijn wel heel waardevol voor de economische bedrijvigheid in Zeewolde. Daarom heeft de jury dit jaar een nieuwe prijs in het leven geroepen: De Aanmoedigingsprijs.

Deze prijs kan gaan naar een nieuwe onderneming, een onderneming die een andere koers gaat varen of een nieuw product of dienst in de markt zet of gaat zetten. Weet u zo’n bedrijf? Laat het weten tijdens de Ondernemer van het Jaar-verkiezing op donderdag 10 november a.s.

Wat is er nou leuker voor een ondernemer dan dat mede-entrepreneurs hun harde werk (h)erkennen.

Donderdagavond kunt u dus stemmen op Biobrass, Hans en Grietje of Royal Herkel, maar ook aan de jury kenbaar maken wie volgens u de aanmoedigingsprijs verdient.

U kunt zich nog aanmelden voor de verkiezingsavond via [email protected]Beeldje OvhJ klein