Skip to main content
Nieuws

VBA onderzoekt houding van het bedrijfsleven t.a.v. Floriade

By 17 april 2016No Comments

Een vriendelijk verzoek van onze “buren”  Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA)

Online enquete: wat vinden ondernemers nu van de Floriade

De Vereniging Bedrijfskring Almere gaat haar leden en andere ondernemers in de regio naar hun mening vragen over de Floriade. Later in het jaar organiseert de vereniging een informatiebijeenkomst.

Het ondernemersonderzoek is een eerste meting en bestaat uit slechts enkele vragen. Bedoeling is om helder te krijgen of de doorsnee ondernemer in de regio (nog) interesse heeft in het project. Voorzitter van de VBA Hans Marsé: “De meningen onder ondernemers lopen erg uiteen en uitkomsten van eerdere peilingen geven weinig duidelijkheid. We willen weer wat helderheid scheppen. Het heeft er natuurlijk mee te maken dat er niet zo veel voortgang lijkt te zijn. Dat vinden ondernemers vreemd, als die zeggen dat ze iets gaan doen, dan doen ze het ook.”

Of het ook betekent dat de VBA gaat helpen om de Floriade aan te zwengelen, kan Marsé nog niet zeggen: “Wij denken dat de Floriade een kans is, maar we zijn een vereniging van bedrijven, die moeten er tegenaan willen.”

De korte enquête is online bereikbaar van 12 t/m 27 april op de nieuwe VBA webportal: www.vba-almere.nl