Skip to main content
Nieuws

VNO-NCW heeft nieuwe regiomanager per 1 februari 2016

By 23 januari 2016No Comments

VNO-NCW Flevoland heeft een nieuwe regiomanager. Op 1 februari zal Herald Immink starten in zijn nieuwe functie bij VNO-NCW Midden. Immink (31) volgt daarmee Theo Eggink op.
Na zijn opleiding Bestuurskunde in Enschede is Herald Immink werkzaam geweest als adviseur regionale economie bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland en als adviseur Markt en Overheid bij Bouwend Nederland regio Oost. Als regiomanager bij VNO-NCW Midden is hij het aanspreekpunt voor leden en relaties van de provincie Flevoland. Samen met het regiobestuur lobbyt Immink voor een gezond ondernemersklimaat en organiseert informatieve en interessante kennis- en netwerkbijeenkomsten.

“Deze functie is voor mij een enorme uitdaging. Ik zie er naar uit om samen met de leden op te komen voor belangen van de ondernemers in Flevoland. Er is in de provincie Flevoland nog veel te doen (luchthaven Lelystad, Floriade etc.) en ik hoop daar een stimulerende rol in te kunnen spelen. Samenwerking tussen verschillende partijen staat wat mij betreft centraal. Ook zie ik het als een uitdaging om zoveel mogelijk ondernemers te betrekken bij onze lobby.”

Herald Immink is vanaf 1 februari bereikbaar via [email protected] of via ons verenigingsbureau, 055 – 5222606.