Skip to main content
Nieuws

Opening Innovatiehuis De Diamant 15 april 2016

By 13 maart 2016No Comments

Het is zover! Op vrijdagmiddag 15 april opent gedeputeerde M. Scheffer het Innovatiehuis De Diamant aan de Elspeterlaan 22a (gebouw Rabobank Noord Veluwe) in Nunspeet.

De Diamant van Midden-Nederland heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het Innovatiehuis De Diamant stimuleert en bundelt de bestaande innovatieondersteuning uit de regio (kennis en menskracht), verbindt (ondernemers, onderwijs en overheid) en promoot (met herkenbare uitvalsbasis in de regio). Dit alles met als doel de innovatieslagkracht op de Noord Veluwe te vergroten. Voor ondernemers betekent dit één innovatieloket en een eigen, centrale ontmoetingsplek.

U bent van harte welkom om met ons de opening te vieren en elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. De inloop is vanaf 15.30 uur. De bijeenkomst start om 16.00 uur, einde ± 18.00 uur.
Het volledige programma maken we binnenkort bekend.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de opening van het Innovatiehuis De Diamant? Schrijf u dan hier snel in. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 100 personen.

Met vriendelijke groet,

Joost Fraanje
Voorzitter Stuurgroep
De Diamant van Midden-Nederland