Skip to main content
Nieuws

Nieuwe voorzitter VNO-NCW Flevoland

By 27 november 2015No Comments

Tijdens de themabijeenkomst energieneutraal ondernemen op 23 november 2015 hebben de leden van VNO-NCW Flevoland Hajé de Jager benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio. De Jager neemt het voorzitterschap over van Casper Swaan, die jarenlang bestuurslid is geweest, waarvan de laatste twee jaar voorzitter.
Casper Swaan (rechts) draagt na twee jaar voorzitterschap de hamer over aan Hajé de Jager.
De Jager, algemeen directeur Hajé Holding BV in Lelystad, wil als voorzitter een bemiddelende rol kunnen spelen tussen de werkgevers en verschillende stakeholders. ‘Flevoland staat voor grote uitdagingen als de Floriade, de ontwikkeling van Lelystad Airport, Flevokust en betere infrastructuur. In lijn met de voorgaande voorzitters zal ik me inzetten om deze uitdagingen tot een succes te maken.’

Hajé Holding BV
Hajé is een organisatie met meerdere hotels, (weg)restaurants, brasserieën, shops, webshop, Take Away’s en een proefkeuken. De zeven vestigingen bestrijken een werkgebied van de wetlands van Friesland en Flevoland tot en met Delfgauw te Zuid-Holland. Hajé heeft 180 medewerkers in dienst.

VNO-NCW Flevoland is een van de elf regio’s van VNO-NCW Midden, de grootste werkgeversvereniging in Midden- en Oost-Nederland. Als voorzitter van het regiobestuur treedt De Jager toe tot het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Midden.

Contact:
Theo Eggink, regiomanager VNO-NCW Flevoland, telnr. 06-51279192