Skip to main content

Bijna 200 ondernemers van de regionale bedrijvenkringen (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde) die participeren in De Diamant van Midden-Nederland kwamen woensdag naar Zeewolde voor een update van de maatregelen uit de Miljoenennota.

Dit jaar organiseerde de Bedrijfskring Zeewolde geen vroeg ontbijtje maar een voortreffelijke lunch bij Asian Paradise. Tijdens deze smakelijke lunch was er volop gelegenheid voor de ondernemers om bij te praten. Na de lunch kreeg eerst Ferry Schrijnewerkers, directeur Loko IT-Specialisten en één van de hoofdsponsors het woord. Vervolgens gaven Henk Scholman (Lentink De Jonge) en Johan van den Belt (Rabobank) in klare taal in een duo-presentatie een uiteenzetting van de voor ondernemers belangrijke zaken uit de Miljoenennota.

Volgens de voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde, Edwin Vels, was het voor beide heren vast een latertje geworden dinsdagavond: ‘Hun presentatie was een update van de maatregelen uit de Miljoenennota toegespitst op het bedrijfsleven. Heel fijn dat Henk Scholman en Johan van den Belt bereid waren om zoveel tijd in hun presentatie voor ons te steken. Eveneens dank aan de hoofdsponsors LOKO-IT-Specialisten en De Diamant van Midden-Nederland, zonder wie het ook niet mogelijk was een dergelijk evenement in Zeewolde neer te zetten.’

Dat Zeewolde op digitaal gebied zeker voorop loopt, liet Drukkerij Holwerda Direct zien met de interactieve placemats die zij sponsorde. Met behulp van de Layar-app konden de aanwezigen direct naar websites en filmpjes van de sponsors en sprekers kijken.

Zo rond twee uur was iedereen bijgepraat en konden de gasten fysiek en geestelijk gelaafd weer aan het werk.
Na deze zeer geslaagde bijeenkomst in Zeewolde krijgt dit gezamenlijke initiatief voor de leden van de regionale bedrijvenkringen, verenigd in de Diamant van Midden-Nederland, volgend jaar weer een vervolg in een van de andere gemeenten.

Bekijk de foto’s!