Skip to main content

Verkoop standruimte Flevo Zakenfestival officieel van start

Datum: 23 en 24 september
Tijd: 14.00 uur
Locatie: Catalinahangaar Lelystad Airport

Met het online zetten van de website www.flevozakenfestival.nl op 5 maart j.l. is de verkoop van standruimte officieel gestart. Op de website kan men het inschrijfformulier downloaden waarmee men zich kan aanmelden voor standruimte. Verschillende bedrijven  hebben na de eerste berichtgeving al gereageerd en zich verzekerd van een plek op de beursvloer.Met nog ruim 6 maanden te gaan is  nu al gebleken dat dit nieuwe evenement gedragen wordt door zakelijk Flevoland. Deelnemen aan het Flevo Zakenfestival betekent 2 dagen lang je bedrijf onder de aandacht brengen van de bezoekers en mede-standhouders. Beide dagen starten met een Captains Lunch voor standhouders en partners. Tijdens deze lunch zal een toonaangevende spreker een actueel onderwerp aansnijden.
Na de lunch zal om 14.00 uur de beurs haar deuren openen voor bezoekers. De toegang tot het Flevo Zakenfestival is gratis.
Het Flevo Zakenfestival richt zich op de gehele Provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe. De Westzoom van de Veluwe wordt bij Flevo Zakenfestival betrokken omdat er warme contacten bestaan tussen de ondernemers uit beide gebieden.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het beursmanagement.

Het Flevo Zakenfestival wordt ondersteunt door de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland.

Beursmanagement: Peter Rijsenbrij , 06-54344077 of Wim de Bruijn, 06-53932953.
E-mail: [email protected]