Skip to main content
De Oude Bieb: Dat moet je beleven!

De Oude Bieb: Dat moet je beleven!

In het hart van Zeewolde staat De Oude Bieb. Een pand dat 6 jaar een doorn was in het oog van heel Zeewolde. De initiatiefnemers van De Oude Bieb belden op een dag de makelaar met een droom. Een kloppend hart maken van een pand dat was opgegeven. Zij geloofden in De Oude Bieb als grootste huiskamer van Flevoland.

Amper een jaar later is De Oude Bieb een begrip! Als plek om lekker te lunchen, bij te praten, spullen te kopen of gewoon om een boek te lezen.

De Oude Bieb brengt mensen bij elkaar die dat niet hadden gedacht omdat er ruimte is voor iedereen.

De Oude Bieb leeft en is constant in beweging. Het team staat open voor allerlei sprankelende ideeën waardoor het pand weer uitstraling krijgt en houdt!
Zo is het shop in shop concept ontstaan en biedt De Oude Bieb nu huisvesting aan een toko, een atelier, kringloopgoederen van De Basisz en twee eigenzinnige modemerken.

Oude Bieb SfeerEen vergadering of bijeenkomst kan worden gehouden op het overdekte dakterras. Een feestje wordt gevierd in het ‘’glazen huis’’ op de eerste verdieping. En u bent bij elk bezoek verzekerd van een lekkere kop koffie, een goede lunch en geïnteresseerde bediening.

De Oude Bieb heeft zich binnen een jaar bewezen. Op Facebook heeft een grote groep fans zich achter het concept geschaard en alle nieuwe en bestaande activiteiten worden met enthousiasme bezocht door elke keer weer ander publiek. De Oude Bieb is van ons allemaal. Kom het zelf beleven!