Skip to main content

Vandemoortele 2015Vandemoortele Nederland B.V. is een bedrijf dat is gevestigd in Zeewolde en is onderdeel van het Belgische familiebedrijf Vandemoortele. Vandemoortele is een leidinggevende Europese voedingsgroep die kwalitatief hoogstaande voedingsproducten produceert en verkoopt. Het bedrijf concentreert zich op Bakery Products (diepvriesbakkerijproducten) en Lipids (margarines & camp; vetten).

In Lipids is Vandemoortele een Europese topspeler die aan professionele gebruikers een breed assortiment aan producten aanbiedt waarin verwerkbaarheid, smaak en aroma worden gecombineerd. Ook verkoopt Vandemoortele een uitgebreid assortiment private label margarines en frituurvetten aan retailers. Daarnaast heeft Vandemoortele een aantal sterke consumentenmerken in de Benelux zoals Vandemoortele®, Reddy®, Diamant® en Gouda’s Glorie®.

Vandemoortele is aanwezig in 12 Europese landen met eigen verkooporganisaties en/of productievestigingen met in totaal 4800 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gent.

Ons bedrijf in Zeewolde houdt zich bezig met het  produceren van margarines, halvarines, spreads, vloeibare margarines en bak & braad, frituurvetten en oliën. Ook vinden er verkoop – en marketing activiteiten plaats voor Bakery en Lipids. In ons denken en handelen staat de klant altijd centraal. Deze focus houdt in dat we proactief de belangrijke voedings- en consumptietrend bestuderen om snel in te kunnen spelen op nieuwe kansen voor onze business.

Op 30 maart 1993 is de eerste paal de grond in geslagen en sindsdien zijn we een waardevast bedrijf op het bedrijventerrein Trekkersveld. We zijn nauw betrokken bij de gemeenschap en werken bovendien samen met andere ondernemingen in Zeewolde.

We zijn zeer vereerd met de nominatie voor de verkiezing van de Zeewolder Ondernemer van het jaar en verheugen ons erop ons bedrijf te kunnen presenteren op 13 november.

Vandemoortele 2015.2