Skip to main content

Afgelopen donderdag zijn we op bedrijfsbezoek geweest bij de Zeewolder Ondernemer van het jaar 2017, Bio Brass. Waar GerJan Snippe, eigenaar van Bio Brass, ons mee nam in een reis van het verbinden in de keten dat innovatieve producten tot gevolg heeft en ondersteund wordt met echte verhalen en inspiratie. Dat alles vanuit een globaal perspectief over ons eten, waarin we ondertussen uiteraard lokaal betrokken en verbonden zijn.

_JAF1455 _JAF1257 _JAF1268 _JAF1324

Na ontvangst en een korte bedrijfspresentatie in De Beleving, was er een rondgang bij Bio Brass BV. Hier kregen we een kijkje op het rode bietentraject dat ondergebracht is onder de naam Beetz. Teelt, korte keten, innovatie en inspiratie zijn de pijlers onder deze nieuwe tak van Bio Brass BV.
Na afloop sloten we af met een bijpassend, maar vooral ook verrassend hapje en drankje bij Erik Vos in De Beleving. Heerlijke bietenballen, bietentapanade, bietensalade en alles was even heerlijk.

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door en dragen het copyright van Josette Alkema

_JAF1314 _JAF1445 _JAF1476