Skip to main content
Nieuws

8 MAART 2017 – LEZING SASKIA MAARSE, INCLUSIEF LUNCH

By 2 februari 2017No Comments

Dit mag je niet missen, zeker nu de grenzen bijna grenzeloos zijn!

saskia-maarse-tutti-frutti-voor-webTijdens haar lezing op woensdag 8 maart neemt Saskia ons mee op reis. Op reis door de Nederlandse cultuur zoals ondernemers en managers uit andere landen die zien en ervaren.

Tegelijkertijd houdt Saskia ons een spiegel voor, want: Wat weten we zelf van Nederland? Waar komt bijvoorbeeld onze agendacultuur vandaan? Wie is hier eigenlijk de baas? En waarom overleggen we zoveel? Ook laat Saskia ons zien wat we kunnen leren van en over ander culturen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, leiderschap en omgangsvormen. En zal ze ons inzichten meegeven hoe we misverstanden kunnen voorkomen en cultuurverschillen kunnen overbruggen.

Door haar werkervaring in het buitenland, de wereldreis die ze maakte en de interviews die ze de afgelopen vijf jaar voerde met ondernemers en managers uit verschillende landen en culturen kan Saskia veel vertellen over de Nederlandse cultuur in relatie tot andere culturen. In 2013 verscheen haar boek Tutti frutti.

In april dit jaar verschijnt haar nieuwe boek Onder de zeespiegel waarin haar blogs, die regelmatig op nummer één stonden bij DeOndernemer.nl zijn gebundeld.

www.saskiamaarse.nl

De lezing vindt plaats op een locatie in Zeewolde. Waar precies, dat hoort u binnenkort van ons.

Ontvangst : vanaf 11.45 uur
aanvang lezing 12.00 uur
lunch ca. 13.15 uur.

Bijdrage voor de lunch: leden €10,00 (niet leden € 15,00) ter plekke contant of per pin te voldoen.
U kunt zich tot en met 27 februari aanmelden via: [email protected]