Skip to main content

Lentink de jongeVoor de tweede keer sponsor van de Zeewolder Ondernemersverkiezing!

Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs heeft 55 jaar ervaring en is toch helemaal van deze tijd. Sinds 1 april 2013 beschikt Lentink De Jonge over een eigen vestiging in Zeewolde, waarmee we letterlijk en figuurlijk dichtbij de ondernemers in Zeewolde staan. Vanuit Harderwijk, Putten en nu dus ook Zeewolde staan onze 75 medewerkers elke dag ondernemers met raad en daad bij. Gevraagd en ongevraagd. Persoonlijk en toch zakelijk. Dankzij onze WTA-vergunning kunnen wij zowel wettelijke als niet-wettelijke controleopdrachten verzorgen.

De Zeewolder Ondernemersverkiezing heeft ten doel bedrijven met innovatief vermogen die duurzaam ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn in het zonnetje te zetten. Deze terreinen zijn Lentink De Jonge ook zeer bekend. Als grootste full-service accountantskantoor in de regio hebben wij alle disciplines die relevant zijn voor het MKB in eigen huis. Denk aan BTW- of HR-advies. Om onze band met Zeewolde te verstevigen dragen wij graag een steentje bij door deze verkiezing te ondersteunen. De genomineerden van afgelopen jaren tonen aan wat voor prachtige bedrijven in Zeewolde zijn gevestigd. Ook dit jaar staan er weer drie zeer goede kandidaten te trappelen om op 9 januari 2014 het stokje van de winnaar van vorig jaar, Loko IT, over te nemen.

Komt u 14 november ook naar de verkiezingsavond? Wij zijn er zeker bij! Bent u geïnteresseerd in onze organisatie? Spreek ons die avond aan en samen onderzoeken wij wat onze meerwaarde voor uw bedrijf kan zijn. Of bezoek ons op www.lentinkdejonge.nl. Graag tot ziens! Henk Scholman, Peter-Jan de Boer en Henk Bronkhorst.