Skip to main content
Dit jaar zullen Fit&WelnessClub The Gym, Van Arendonk Mechanisatie en Vecozuivel strijden om de felbegeerde titel ‘Zeewolder ondernemer van het jaar 2014’. Tijdens de verkiezingsavond in De Verbeelding mogen de drie finalisten in een korte presentatie aangeven waar hun bedrijf voor staat en waarom zij de titel ‘Zeewolder Ondernemer van 2014’ verdienen. De jury bestaat uit de winnaar van vorig jaar (Loko IT-specialisten), wethouder Hendrik de Vries en vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven als Rabobank, Lentink De Jonge en twee bestuursleden van de Bedrijfskring.
Alle bedrijven die zijn aangemeld voor deze verkiezing zijn door de jury bezocht en ondervraagd op thema’s betreffende duurzaamheid, innovatief vermogen, maatschappelijke betrokkenheid, economische vooruitzichten en manieren om de crisis het hoofd te bieden. Ook de verbondenheid met Zeewolde zelf is een punt van aandacht. De Bedrijfskring is van mening dat bedrijven betrokkenheid tot de Zeewolder samenleving moeten tonen om deze titel te verdienen. Uiteindelijk heeft de jury de bedrijfsbezoeken onderling geëvalueerd en hierbij zijn de drie bovengenoemde bedrijven als finalisten uit de bus gekomen. Volgens de Bedrijfskring zijn dit stuk voor stuk mooie bedrijven die een fraaie staat van dienst hebben.
Hans kazanHans Kazan
Traditiegetrouw weet de Bedrijfskring elk jaar een spreker van formaat te vinden die de verkiezingsavond nog meer kleur geeft. “Met Annemarie van Gaal en Foppe de Haan waren het voorgaande jaren bijzonder geslaagde bijeenkomsten en we zijn ervan overtuigd ook dit jaar weer een leuke én spannende avond tegemoet te gaan”, aldus Edwin Vels, voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde. Tijdens deze aankomende verkiezingsavond krijgt goochelaar en presentator Hans Kazan namelijk het woord. Hij zal vertellen over zijn eigen ondernemerschap dat niet alleen zeer succesvol was, maar ook een zware periode van vallen, opstaan en weer doorgaan kende.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal bekend worden gemaakt welk van de drie genomineerde bedrijven er met de hoofdprijs vandoor gaat.