Skip to main content

delarangeGeworteld in Zeewolde, gestage bedrijfsgroei ondanks de economische barre tijden, onlangs verhuisd naar een prachtig nieuw pand, een eigen laboratorium voor de ontwikkeling van producten, ook de productie vindt in Zeewolde plaats, Europese afnemers en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel: zonder de andere kandidaten te kort te willen doen was de jury unaniem in haar oordeel, Delarange Cosmetics is winnaar van de Zeewolder Ondernemersverkiezing 2011.

In november hielden de drie genomineerde bedrijven, Delarange Cosmetics, KEI bv en Verbeek broederij en opfok, hun bedrijfspresentatie in de Verbeelding. Vooraf waren de bedrijven al bezocht door de jury om bedrijf en ondernemer op locatie te beoordelen. Tijdens de verkiezingsavond mochten ook de aanwezige Zeewolder ondernemers hun stem uitbrengen. Met meeweging van de motivaties van de uitgebrachte stemmen heeft de jury uiteindelijk de winnaar bepaald. ‘Een lastige klus’ aldus Egbert Knorren, vicevoorzitter van de Bedrijfskring en vanuit die functie tevens juryvoorzitter van deze verkiezing. ‘We willen de bedrijven zo objectief mogelijk beoordelen op de onderdelen innovatief vermogen, duurzaam ondernemerschap, continuïteit, maatschappelijke betrokkenheid en prijswaardigheid. Met name het onderdeel continuïteit hebben we dit jaar extra laten wegen. We wilden graag weten wat de bedrijven doen om de huidige economische crisis het hoofd te bieden. Belangrijk omdat hierin natuurlijk niet alleen het bedrijfsbelang maar ook de werkgelegenheid een rol speelt. En als Bedrijfskring Zeewolde gaan we uiteraard voor een gezond economisch klimaat en dito werkgelegenheid’.

FlevopenningenGala
Met deze uitverkiezing is Delarange Cosmetics automatisch genomineerd in de categorie Toponderneming op het FlevopenningenGala. Tijdens dit Gala-evenement strijden de winnaars van de zes Flevolandse gemeentes om de prestigieuze Flevopenning. ‘En omdat dit jaar dit bijzondere Gala in Zeewolde wordt gehouden was ons er alles aan gelegen om een fantastische Zeewolder kandidaat af te vaardigen. Want het liefst houden we de Flevopenning natuurlijk in Zeewolde’ lacht Egbert nog.

Op vrijdag 23 maart vindt het Gala plaats bij Asian Paradise dat tijdelijk wordt vergroot met een chique aanbouw. Na het prestigieuze diner vindt de Flevolandse verkiezing plaats waarna het feest losbarst. Een waar ondernemersfeest waarvoor vooraf kaarten besteld kunnen worden via de Bedrijfskring Zeewolde. l