Skip to main content

annemarieDelaRange Cosmetics, KEI bv en Verbeek Broederij zijn, na intensief beraad van de jury, geselecteerd als kandidaten voor de titel Zeewolder Ondernemer van 2011. Donderdag 17 november vindt de finale plaats met medewerking van Annemarie van Gaal!

Om uit de genomineerde bedrijven uiteindelijk drie kandidaten te selecteren die het op de verkiezingsavond tegen elkaar op gaan nemen, bleek nog een hele kluif voor de jury. Na bezoek door de jury aan de vijf bedrijven lagen de onderlinge scores niet ver uiteen, maar uiteindelijk strijden DelaRange Cosmetics, KEI bv en Verbeek Broederij om de hoogste plaats in de finale. Naast duurzaamheid, innovatief vermogen, maatschappelijke betrokkenheid en prijswaardigheid werd dit jaar extra ingezet op de beoordeling van continuïteit. Vanwege de economische situatie werd nadrukkelijk gekeken naar de manier waarop hierop door de verschillende bedrijven werd ingespeeld en welke maatregelen op korte én lange termijn voor een solide onderneming moeten zorgen. De jury, bestaande uit wethouder Economische Zaken Hendrik de Vries; Luuk Salomons van Omnivent, winnaar in 2010; Rob Donker, directeur bedrijven van Rabobank Flevoland; Richard Offermanns van Offermanns advocaten en juryvoorzitter Egbert Knorren vanuit de Bedrijfskring Zeewolde, maakt zich nu op voor de verkiezingsavond op 17 november. Tijdens deze avond mogen de drie kandidaten zich in De Verbeelding presenteren waarna ook de aanwezige ondernemers hun stem mogen uitbrengen.

Annemarie van Gaal
De organisatie van deze jaarlijkse verkiezingen is in handen van de Bedrijfskring Zeewolde en met trots laten zij weten dat niemand minder dan Annemarie van Gaal deze keer haar medewerking heeft toegezegd. Als Nederlands toponderneemster met wereldwijde ervaring kent Annemarie de internationale zakenwereld als geen ander en heeft ze een feilloos gevoel ontwikkeld waarom het ene bedrijf succesvol is en het andere bedrijf niet. Het grote publiek kent Annemarie van de programma’s ‘Dragon’s Den’, ‘Ten einde raad’ en als financieel deskundige in ‘Een dubbeltje op z’n kant’. Verder schrijft ze wekelijks een column in het Financieel Dagblad.
‘Een dergelijke spreekster kunnen wij alleen met behulp van onze sponsoren naar Zeewolde halen en wij zijn dan ook zeer blij met de Rabobank, Offermanns advocaten en Accon AVM dat zij deze verkiezingen ondersteunen’, zo laat de Bedrijfskring weten.

Verdere verloop verkiezingen
Na de drie (korte) presentaties door de genomineerde ondernemingen en met meeweging van de uitgebrachte stemmen en motivaties gaat de jury zich opnieuw beraden. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring Zeewolde op donderdag 12 januari. De winnaar gaat Zeewolde vervolgens vertegenwoordigen tijdens het prestigieuze FlevopenningenGala, waarop de winnaars van de diverse Flevolandse gemeentes het tegen elkaar opnemen in de categorie Topondernemingen. Dit jaar vindt het FlevopenningenGala in Zeewolde plaats en de Bedrijfskring Zeewolde wil op eigen grondgebied uiteraard graag hoge ogen gooien met een bijzondere kandidaat!

Verkiezingsavond bijwonen
Leden, maar ook ondernemers die geen lid zijn van de Bedrijfskring Zeewolde, zijn op de verkiezingsavond van 17 november van harte welkom. Vanwege de verwachte toeloop is vooraf aanmelden wel noodzakelijk. Het advies is om hiermee niet te lang te wachten want vol = vol! Wilt u aanwezig zijn, mail naar [email protected]. Inloop avond 19.00 uur, start 19.30 uur.