Skip to main content

2011De procedure voor de verkiezing van de ‘Zeewolder Onderneming 2011’ is van start gegaan. Leden van de Bedrijfskring Zeewolde worden opgeroepen om kandidaten aan te dragen voor de Longlist.

Alweer voor de zevende keer op rij organiseert de Bedrijfskring Zeewolde de verkiezing voor de Zeewolder onderneming van het jaar. Dit keer extra spannend omdat ook het aansluitende Flevopenningengala in Zeewolde gehouden gaat worden. De Zeewolder prijswinnaar zal ons dorp tijdens deze prestigieuze, provinciale verkiezing vertegenwoordigen.

Tot medio eind september kunnen kandidaten genomineerd worden voor een plaats op de Longlist. De jury gaat deze bedrijven vervolgens beoordelen, waarna een shortlist van drie bedrijven overblijft.

Zij gaan zich tijdens de verkiezingsavond op 17 november a.s. presenteren, zodat de leden hun stem kunnen uitbrengen. Hierna beraadt de jury zich met in achtneming van de uitgebrachte stemmen.

Criteria waarop de genomineerden o.a. zullen worden beoordeeld zijn:
Innovatief vermogen van het bedrijf als geheel of innovatie door een specifiek product, duurzaam ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.
De bekendmaking en prijsuitreiking van ondernemer van het jaar 2011 vormt onderdeel van de nieuwjaarsreceptie begin januari 2012.

De jury bestaat uit:
Egbert Knorren; juryvoorzitter en vice-voorzitter Bedrijfskring
Hendrik de Vries – wethouder EZ
Luuk Salomons – directeur Omnivent, winnaar 2010
Rob Donker – directeur Rabobank Flevoland – sponsor
Peter Huijsmans – directeur ACCON/AVM Zeewolde – sponsor
Richard Offermanns – eigenaar Advocatenkantoor Offermanns – sponsor