Skip to main content

Vragenlijst voor ondernemers Zeewolde

Medio augustus gingen VNO-NCW Flevoland, de Flevolandse bedrijvenkringen en de provincie Flevoland met elkaar rondom de tafel over deze netcongestie in de provincie. Doordat het huidige elektriciteitsnet te weinig elektriciteit kan transporteren, belemmert dit bedrijven in Flevoland om uit te breiden, nieuwe vestigingen te bouwen en duurzaamheidsmaatregelen te nemen. 

Bedrijfskring Zeewolde is als belangenbehartiger voor de ondernemers betrokken. Netcongestie staat bij de bedrijfskringen hoog op de agenda. Voorzitter van de BKZ, Luuk Salomons, beaamt wat voorzitter Dirk Jan Verdoorn van de Bedrijfskring Lelystad eerder verwoordde: “Dat dit onderwerp nu provincie breed wordt opgepakt en op de kaart staat, is een kans om tot echte oplossingen te komen voor dit impactvolle probleem. We roepen alle ondernemers dan ook op om deze vragenlijst in te vullen.”

Deze enquete is gesloten.

Foto: Miguel Á. Padriñán