Skip to main content

Dinsdag 30 augustus is het zover. Dan is de start en finish van de Simac Ladies Tour in Lelystad. De enige meerdaagse etappekoers van de UCI Women’s World Tour in de Benelux. Een koers met alleen de beste wielrensters ter wereld en met volop aandacht van de nationale en internationale media. Lelystad is die dag het middelpunt van de internationale wielerwereld.

Speciaal voor ondernemers

Exclusief voor 100 ondernemers in Flevoland wordt op deze dag de Simac Ondernemers Tour georganiseerd. Een combinatie van bewegen en netwerken. Van motiverende woorden en samen de koers beleven. Een unieke kans om op informele wijze nieuwe contacten te leggen. Of om een relatie op een bijzondere ervaring te trakteren.

Voor meer informatie klik hier

Aanmelden voor dit evenement kan hier