Skip to main content

De gemeenteraadsverkiezingen 2022 vinden over minder dan een maand plaats. De zes politieke partijen die meedoen, maken zich op om te laten zien waar ze voor staan en hoe Zeewolde zich verder zou moeten ontwikkelen. Om ze de kans te geven zich daar voor een breed kiezerspubliek over uit te spreken, wordt op donderdagavond 10 maart a.s. in The Lux een groot Lijsttrekkersdebat gehouden. Het debat wordt live op TV uitgezonden door de LOZ, de Lokale Omroep Zeewolde.   

Natuurlijk hebben alle lijsttrekkers hun medewerking aan het debat toegezegd. Tijdens de recente briefing in de raadszaal van het gemeentehuis zijn ze geïnformeerd over de inrichting van het debat. Ook is de loting verricht voor de 1 op 1 debatten.

Er is nog steeds alle ruimte voor Zeewoldenaren om, onder vermelding van naam en telefoonnummer, vragen in te sturen voor het debat. De vragen kunnen gestuurd worden via het mailadres: [email protected]. Maak van deze mogelijkheid gebruik! De uiterste inzenddatum is donderdag 3 maart a.s.

Het debat wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen het georganiseerde bedrijfsleven en de lokale media: Bedrijfskring Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en de stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde enerzijds en de Lokale Omroep Zeewolde en Zeewolde Actueel anderzijds.

Noteer de datum van het debat in uw agenda. U kunt zo op een comfortabele wijze informatie verkrijgen die u helpt bij het maken van uw stemkeuze.

Foto: de lijsttrekkers bijeen tijdens de briefing.Van links naar rechts: Tamara Baas (CU), Wenda Westerhuis (D66), Bouwe van der Weide* (CDA), Tom Zonneveld (Leefbaar Zeewolde), Yvonne van Bruggen (Actief Zeewolde), Angela Huckriede (VVD). *lijsttrekker CDA, Egge-Jan de Jonge, verhinderd tijdens fotomoment.